2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم سردرد گرفتم

196 بازدید | 29 پست

شوهرم برام گوشی خریده ولی یه سری کارای نصب برنامه و اپل آیدی و این چیزا مونده بود بعد از یک هفته دیشب رفت درست کرد اما فقط برنامه توش نصب نکرد به یارو گفت خانومم خودش بلده خلاصه من یکم غر زدم که چرا همه ی کارارو نصفه و نیمه انجام میدی یک هفته منو منتظر گزاشتی دیدم رفت تو قیافه بعد اومدم برنامه نصب کنم از اپ استور ، پسوورد میخاست هرچقدر گفتم پسوورد بگو نگفت فقط قیافه گرفت منم گوشیو پرت کردم گفتم مال خودت بخوره تو سرت کادوت، خلاصه امروز ظهرم ک اومد خونه گفت همه چیش اوکیه برنامه نصب شده حالا من بازم گفتم نمیخام به درد من نمیخوره کوفتم کردی اونم گوشیو برداشت بدون خدافظی رفت سرکار، منم بعدش کلی گریه کردم و یک لیوان داشتیم که عکسمون روش چاپ شده بود اونو از قصد زدم شکوندم شامم درست نکردم هرچقدرم بهم زنگ زد جواب ندادم پیام داد امشب از دلت درمیارم و ببخشیدو این حرفا ولی اومد خونه بی محلی کرد من رفتم سمتش گفتم پس این پیاما چی بود دادی گفت برو گمشو حوصله ندارم منم اومدم تو پذیرایی الان خوابیدم راحت گرفته رو تخت خوابیده انگار نه انگار، آخه یه بحث کوچیک چقدر کش پیدا کرده اعصابم خورده نمیدونم مقصر من بودم یا اون؟ گوشی هم همش دست اونه، اومد از تو پذیرایی برداشت برد تو اتاق ک من دست نزنم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مقصر تویی

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجا دقیقا مقصر منم

کلش مقصری

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

تازه میگی مقصر کیه؟عزیزم ناز و ادا تا یه اندازه جواب میده خانمی کش بدی به دعوا تبدیل میشه

نه بابا میگم غروب پشت تلفن خوب بود اومد خونه بی محلی کرد

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کشش دادی بعد میگی کشش میده و کدوممون مقصریم؟؟؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
نه بابا میگم غروب پشت تلفن خوب بود اومد خونه بی محلی کرد

شاید پیش دوستاش

همکاراش.مشتری مجبور بوده حفط ظاهر کنه

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔