2777
2789
عنوان

فاکتور طلا مهمه بگیرم‼⁉

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 32 پست
میترسم بدشون بیاد .گفتم خوبه بدم به شوهرم ببره بده خواهرش .چون برای عقد دخترش گرفتیم.به نظرت چطوره؟ب ...

آره اینطوریم خوبه، ما هم میخوایم برای خواهرزاده‌ی همسرم بگیریم از همسرم پرسیدم فاکتورشو چیکار کنیم گفت بعدا یه بار میبرم به خواهرم میدم، با خود فاکتور ندیم، آخه خونوادگی فاکتور نمیدن زشت میدونن، ولی ما میدیم و از نظرم اشکالی نداره

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتره شوهرتون بگه .مثلاً بگه اگه یه روز خواستم بفروشم به مشکل نخورم

خوبه ولی اونا وقتی کادو دادن گفتن نفروشید

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
اگه زیاد نیستن خیلیم مهم نیس، من مثلا دوس دارم همه چیم مرتب باشه برای همین میخوام به همسرم بگم فاکتو ...

برای منم همیناس

ی نیم ست ی گردنبند ی دستبند و نشون و سرویسم فقط ی سری ب همسرم گفتم گفت بهشون بگم ناراحت میشن حالا نمیدونم چ کنم

ب نظرتون فقط اونی ک برای تولدم گرفته رو اصرار کنم ک فاکتورش رو بیاره؟

برای منم همیناسی نیم ست ی گردنبند ی دستبند و نشون و سرویسم فقط ی سری ب همسرم گفتم گفت بهشون بگم نارا ...

به نظرم کادوی تولدتو یه بار بگو

ولی زیاد اصرار نکن چون حساس میشه

بذار یه کم بگذره مثلا ۳،۴ ماه، بعد دوباره مطرح کن

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

خب کارشون خوب نبوده آخه یه موقع آدم مجبوره بفروشه .اگه طلا فروش آشنا باشه مشکلی ندارید برا فروش

آره طلا فروش آشنا داریم پس یعنی اصرار نکنم ک بگیرم؟

به نظرم کادوی تولدتو یه بار بگوولی زیاد اصرار نکن چون حساس میشهبذار یه کم بگذره مثلا ۳،۴ ماه، بعد دو ...

مرسی عزیزم باید همین کار و کنم

نه اگه دردسر وباعث حرف و حدیث میشه نه .یه بار از طلا فروشی بپرس ببین بر می داره بدون فاکتور اگه گفت ...

مرسی گلم