2777
2789

وقتی کودک خودتن رو به زور می بوسيد يا بغل می کنيد، در واقع به او دارین می آموزيد که تسليم تمايلات ديگران باشه.

مهم نيست کودکتون چند سال داشته باشه، حريمش و رو محترم بشماريد.👍 

👌🏻حتی اگر فرزند خردسال تون هنوز قادر به صحبت کردن نيست، قبل از بغل کردنش منتظر ديدن رضايتش با زبان بدنش باشيد.

👈احترام گذاشتن به خواسته های کودک تون آنچنان روال هميشگی شما باشه  که کودک تون  باور کنه که هيچ کس حق نداره بدون اجازه ی اون  به اون نزديک بشـه يا باهاش تماس داشته باشه. 

مشکل وقتیه که توی خانواده نفهم زندگی کنی

۱۲۷۳۰۸۳۷۲۹۰۲ دفعه به مادربزرگم گفتم دست به اندام خصوصی برادرم نزنه

بازم دست می‌زنه هی میگه اونجا طلا🤦🏻‍♀️💔

اه حالمو بهم می‌زنه

بهش باز تذکر مقدم، میگه نه بابا نمی‌فهمه، بچه است(حالا برادر من ۹ سالشه ها)

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای وای من🤐

توروخدا ب هرطریقی شده بهش بفهمونیدک(ببخشیداینجوری میگم🙏🏻) غلط زیادی میکنه

مسئولیت اون برادرتون بگردن شماس درحقش کوتاهی نکنین حتی اگه شده ازلیست افرادمهم زندگیتون خطش بزنید، بزنید یه مدت تا حساب کاردستش بیاد