2777
2789
عنوان

پیام دادم شوهرم

413 بازدید | 35 پست

شوهرم دیروز صبح رسوندم خونه بابام رفت سرکار عصر اومد دنبالم.خونمون که بود باد بود و محل نمیزاشت .بعدش رفتیم خونه خواهرش اونجا بگو بخند میکرد. 

بعد دیگه تو مسیر برگشت با منم خوب شده بود. 

حالا من روز مادر نرفته بوذم خونمون .هیچ جا نرفته بودم. ولی تو این فاصله مادر شوهرمو برده بودیم سفر یکروزه .

از این موارد کم نداره شوهرم. کلا حالمو میکیره خیلی. هیچی بش نگفتم. ظهر داشتم جارو برقی میکشیدم گیر داد و داد ژدم سرم که چرا جارو رو میکشی سیمش خراب میشه.

حالم خیلی بد شد . فشارم افتاد. 

نهار پختم صداش زدم اومد خورد و رفت اتاق خ‌ابید.

تو ایتا بش پیام دادم که میخوام ازت جدا شم‌

پیامهام:

میخوام جدا شم.‌

تا زمانی که کارهای طلاقم انجام بشه. میخوام همینجا بمونم. و حق خودم میدونم همینجا بمونم. و درست تو خلوت خودم استراحت کنم. کاری به کارم نداشته باش.

یا تو این مدت جمع کن برو از اینجا تا من جدا شم و برم. یا اگه نمیری کاری به من نداشته باش.

حالم خیلی بده. تو دنیا تنهام. فقط یه اتاق میخوام برای خودم باشه و کاری به کسی نداشته باشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از روز مادر تا دیروز ن فته بودم. یه دیروز نصف روز رفتم. کلا محلم نمیزاشت و باد بود همش. ازش؟بدم اومد ...

حالا سر این مسائلم خیلی سخت نگیری شاید یه مشکلی براشون پیش اومده صبر کن یکم 

خیلی بده تا وقتی یه اتفاقی میفته فوری بحث طلاقو بیارید وسط

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از چشمم افتاده.‌

چون فقط یه روز باهات بد رفتاری کرده؟ 

فکر نکن حالا که اسم طلاقو اوردی اخلاقش یا حالت بهتر میشه بلکه بیشتر کارو خراب کردی

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ناراحت نباش ایناهم میگذره

مگه شوهرتون چی گفتن که انقدررر بهم ریختید؟

اگه خانوادتون پشتتون یا شغلی دارید جدا شید حس اضافه بودن بد دردیه خیلیییییی فراتر از درد که بخوام به زبون بیارم

دقیقا همین صحبت هارو در آرامش با همسرت مطرح کن بگو حالمخوب نیست به این علت ها این انتظارات رو دارم (بین صحبت هات هیچ کس از جمله همسرت رو قضاوت نکن ) فقط از حال خودت بهش بگو ، اگه گریه آن گرفت روی شونه هاش گریه کن