2777
2789
عنوان

پیام دادم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 35 پست

همین حرفا رو میزنید که میگن زن نباید حق طلاق داشته باشه.والا چارتا مثل شما رفتار میکنند.رفتم خونه مامانم شوهرم باد کرد طلاق بگیرم.حتما دلیلی داشته...دلیلم نداشته که دیگه نبرش خونه مامانت.این رفتارت رو‌هم‌میکنی نه تنها عزیز نمیشی بلکه بدتر میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالم بده خیلی

همه ماها یه روزای بدی توی زندگیمون داشتیم، که حس بد رو تجربه کردیم، این دلیل نمیشه اسمی از طلاق ببریم، کارتون اشتباه بوده

به نظرم بدون دعوا و جروبحث بشین با شوهرت با آرامش حرف بزن، بگو از چی ناراحت شدی، بگو دوسش داری و توقع نداشتی همچین کاری کنه

همه این سرد شدن ها از حرف نزدن میاد

اگر میدونی رو در رو نمیتونی صحبت کنید تلفن بزن بهش،پیام بده

قهر نکن، از خونه نرو، محبت کن تا محبت ببینی

بگو چرا اینکارو در حقت میکنه؟ شاید کاراش از قصد نباشه

قضاوتش نکن،اونم جز تو کسی رو ندارم

شاید از یه چیزی ناراحته! بهش حق نمی‌دم ولی یه زن باید سیاست داشته باشه

سنت کمه و تجربه ات هم کمتر 

چرا وقتی دیدی حالش گرفتس ازش نپرسیدی 

با اینکه خودت دلیلش رو میدونستی شاید تو اشتباه میکنی و دلیل دیگه ای داشته اگرم درست فک کردی که میتونستی صحبت کنید با هم و حلش کنید 

اسم طلاق رو آوردی خیال میکنی اونم یه حرکتی میزنه که جلوتو بگیره 

نه اصلا یا نادیده می‌گیره و رو حرفت حساب نمیکنه یا میگه باشه و....

نکن دختر جون وقتی ازدواج کردی نشین که شوهرت زندگی و رفتارهاتو  کنترل کنه و بتونه تاثیر بزاره تا این حد 

مسئولیت زندگیتو بپذیر و منفعل نباش 

خودت پیش قدم بشو و کنترل کن و راه و چاره رو نشونش بده 

ولی با زبان نرم و چرب 

همه ماها یه روزای بدی توی زندگیمون داشتیم، که حس بد رو تجربه کردیم، این دلیل نمیشه اسمی از طلاق ببری ...

به خدا اصلا فکرم کار نمیکنه که باید چی بگم چکار کنم. فقط دلم میخواد یه اتاق برای خودم تنها داشتم.  سرکار نمیرفتم و فقط میخوابیدم

سنت کمه و تجربه ات هم کمتر چرا وقتی دیدی حالش گرفتس ازش نپرسیدی با اینکه خودت دلیلش رو میدونستی شاید ...

نه عزیزم بالای سی سالمه

دفعه اولش نیست. خسته شدم. دلم تنهایی میخواد .انگار از همه خسته ام خانواده خودمم از این بدترن

به خدا اصلا فکرم کار نمیکنه که باید چی بگم چکار کنم. فقط دلم میخواد یه اتاق برای خودم تنها داشتم. س ...

میفهممت، ولی این حس ها گذراست، هیشکی جای شوهرت نمیاد که برات خوب باشه، باید مشکل رو پیدا کنی و حلش کنی، اونم دوست داره مطمئن باش، تو هم خیلی دوسش داری که بهش فکر می‌کنی و از. حرکتش ناراحت شدی، اگر دوسش نداشتی بهش فکر نمیکردی، حالت افسردگی نمیگرفتی، اینا از دوست داشتن زیاد میاد

تنها راه حلش حرف زدنه، بغلش کن

یه مشاوری می‌گفت اگر از دست ش‌وهرتون عصبانی هستید وایسید جلوش، بزنید تو گوشش بعد سریع بپرید تو بغلش،سرتون رو بزارید رو سینش، مطمئن باشید بغلتون میکنه

نه عزیزم بالای سی سالمهدفعه اولش نیست. خسته شدم. دلم تنهایی میخواد .انگار از همه خسته ام خانواده خود ...

شما الان نزدیک عادتتون نیست؟ من نزدیک دوره پریودیم که میشه مثل شما زود رنج میشم

میفهممت، ولی این حس ها گذراست، هیشکی جای شوهرت نمیاد که برات خوب باشه، باید مشکل رو پیدا کنی و حلش ک ...

اون دیشب اومد این مسخره بازیارو در اورد. بام سوخی کرد.

ولی دلم پره از همه جاااا. یعنی میگی پاشم برم پیشش؟ 😁