2777
2789
عنوان

انگار من خواستنی‌ نیستم نه خواستگاری دارم نه بهم پیشنهاد میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 46 پست
داشتم سیگار میکشیدم ولی میگفت چهرت بچه مثبته باید قرآن دستت میبود

خب اون مغزش مشکل داشت نمی‌دونست چی بگه یه چرتی گفت حساس نباش واقعا یه پسر ارزش اینو نداره ذهنتو درگیر کنی 

آلیس در سرزمین عجایب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهاد دادن پسرا هیچ ربطی به جذاب بودن و زیبایی یه دختر نداره!

پسری که شماره میده و اهل این جور مسخره بازیاست طبیعیه به دختری نخ میده که از نگاهش احتمال پا دادنش بیشتره ...

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
آین چه حرفیه اینکه یکی تو خیابون بت شماره بده ینی جنس ارزونه ؟؟

وقتی یه آدم هرکسی به آدم شماره بده بله این عقیده منه گرچه االان پسرا به هیچکس رحم نمیکنن حتی تو این سایت😐

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

شاید زیاد ظاهرت مذهبیه 

من خودم زیاد مزاحم ندارم میدونی چرا 

درسته متاهلم اما موهام بیرون نمیزارم مث ابجی خودم 

ارایش نمیکنم فوقش ی رژ کمرنگ.                    

نیگاهع پسره نمیکنم چون برام مهم نیستن 

چادر سر میکنم 

اما با همین شرایط فقط ی ذره رژم پرررنگ تر بود و ی ذره دید میزدم متوجه شدم مردا بیشتر دارن نگاه میکنن ک خوشم نمیاد 

خب اره اون پسر بی شخصیت ولی وقتی تو تو ره خدت داری میری یکی میاد جلوت بت شمارع میده چ ربطی ب تو داره ...

مزاحمته اینی که شما میگین داستانش جداست کلا

بله پسر با شخصیت نمیاد تو خیابون شماره بده

موافقم ولی اون کاربر داره ب دختری توهین میکنه ک بهش پیشنهاد میدن

اون دختر خودش ک نخواسته بیان بهش شماره بدن پس نباید بگه جنس ارزون

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

آخه همه از ظاهر اونا تعریف میکنن حداقققللل ظاهری ولی خب منم آدمم دلم میخواد ازم تعریف کنن

محتاج تعریف دیگرانی؟ اونم تعریف چهار تا پسر که معلوم نیست با چند نفر بودن؟ از چند نفر دیگه تعریف کردن؟ می‌دونی اصلا اونا قصدشون یه چیز دیگس؟؟؟عزت نفستو ببر بالا

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

موافقم ولی اون کاربر داره ب دختری توهین میکنه ک بهش پیشنهاد میدناون دختر خودش ک نخواسته بیان بهش شما ...

مزاحما داستان شون جداست اصلا