2777
2789
عنوان

چطور غرور له شدن و برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 41 پست
آفرین این درسته همیشه درهمه جا در هر ارتباطی حتی با دوست های هم جنس خودت گاهی با دید یه شخص دیگه که ...

مرسی عزیزم بابت حرفات واقعا کمک کردید آدم نمیشه هر چی قلبش گفت گوش کنه دیگه نوبت عقلمه زیادی به حرف قلبم گوش کردم کافیه 

عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید
میدونی چون اولین بار بود دوست میشدم اینجوری شدم اون نه دوسم داشت نه محبت میکرد نه کادو می‌خرید خیانت ...

هرکسی میاد تو زندگیت  میخواد یه درسی بهت بده  این درسشوداد  تمام شد و باید از زندگیت بره درستو بگیر و زندگیتو به شیوه جدید شروع کن به امید خدا مطمئنم موفق میشی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکسی میاد تو زندگیت میخواد یه درسی بهت بده این درسشوداد تمام شد و باید از زندگیت بره درستو بگیر ...

مرسییی عزیزم 🥺

امیدوارم اینقدر قوی بشم که وقتی اومد یه جوری رفتار کنم پشماش بریزه

قوی بشی که اون پشماش بریزه؟!!!
عزیزم این انتقامه دیگه
کلا ولش کن بره اینو و دیگه برات مهم نباشه پشماش بریزه یا نریزه
تجربیاتتو استفاده کن و قوی شو برای رابطه بعدیت 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
قوی بشی که اون پشماش بریزه؟!!!عزیزم این انتقامه دیگهکلا ولش کن بره اینو و دیگه برات مهم نباشه پشماش ...

آخه خیلی پیشش ضعیف بودم نمیخوام همیشه اینجوری فکر کنه که ضعیفم 

هنوزم نمیخای قوی بشی
هنوزم تو فکر اینی چیکار کنی که اون عکس العملش بهت خوب باشه!!
بهرحال گفتی هارو بهت گفتیم دیگه خودت میدونی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

میتونی یه ادم دیگه شی

منم غرورم له شد خیلی وقتا خودمو سرزنش کردم اما از یه جا به بعد دیدم این خودخودیا و سرزنشا چیزیو عوض نمیکنه ، اتفاقای بدی که باید میفتاده افتاده و به عقب نمیشه برگشت . دیگه کلا بیخیال گذشته شدم و چسبیدم به اینده

اونو ول کن برات مهم نباید باشه که چه فکری در موردت میکنه تو الانکه داری هم‌ش به اون فکر میکنی داری براش انرژی میفرستی وقتی رهاش میکنی از فکرت و ذهنت بیرونش میکنی تازه اون احساس کمبود میکنه 

دقت کردی همش تو فکر کسی هستی خبری ازش نیست وقتی دیگه بهش فکر نمیکنی یهو بر میگرده؟ این به همون دلیل انرژی دادن و ندادن هست 

رهاش کن خودتو کم کم روبه راه کن  استوری گذاشتن تعطیل پروفایل غمگین تعطیل هیچ واکنشی نشون نمیدی سرت تو گوشی نباشه چکش کنی تا بهش فکر میکنی با صلوات و دوش گرفتن و بیرون رفتن و هرچیزی که میتونی از فکرش بیا بیرون اینا همه انرژیه که میفرستی براش 

حالا بین چطور پشیمون بشه 

امیدوارم اینقدر قوی بشم که وقتی اومد یه جوری رفتار کنم پشماش بریزه

نه که خودتو به اون نشون بدی برا خودت تلاش کن فقط از درون با خودت به صلح برس و اروم باش اونطوری با حس بد و کینه ی درونی اذیت میشی

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁