2777
2789
عنوان

تاپیک اون خانوم چیشدکه اشتباه ب شوهرش پیام داده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لایک کن هم‌وطن 

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
نفهمیدم

شوهر خواهرشوهرش 

با اکانت زنانه پیام داده بود ب این

میخوام ی رازی رو در مورد خوانوده شوهرت بگم 

بعد هی امروز فردا کرده بود .

اینم میخواسته بنویسه در جوابش الان شوهرم خونه نیس بگو 

پیام رو ب شوهر خودش ارسال کرده 

گرفتی؟

خدا سر را آفرید تا روی گردن باشد نه در .... دگران😀ی دخمل نازم با یک عدد کرااااش .

شوهر خواهرشوهرش با اکانت زنانه پیام داده بود ب اینمیخوام ی رازی رو در مورد خوانوده شوهرت بگم بعد هی ...

وااای نه.......چ بد خب اگه واقعا اکانت زنانه بود این از کجا فهمید شوهر خواهرشوهرشه..

رازش چی بوده؟

نگغته بوده اینم پیامارو پاک کرده ، شوهرش با عجله داشت میومد خونه رف که رفت نفهمیدیم 

الان که تاپیک ترکیدده

خدا سر را آفرید تا روی گردن باشد نه در .... دگران😀ی دخمل نازم با یک عدد کرااااش .

وااای نه.......چ بد خب اگه واقعا اکانت زنانه بود این از کجا فهمید شوهر خواهرشوهرشه..

خودشو معرفی کرده گفتهچون جوابم گفتم شاید ندی با عین اکانت اومدم 

خودشو معرفی کرده گفتهچون جوابم گفتم شاید ندی با عین اکانت اومدم

وووای طفلک زنه.....البته کاش فهمید طرف کیه ادامه نمیداد...اما باز ب نظر من کار اشتباهی نکرده داشته چت میکرده اونم نه ک رابطع داسته باشن...کاش بتونه ثلابت کنه ب شوهرش

وووای طفلک زنه.....البته کاش فهمید طرف کیه ادامه نمیداد...اما باز ب نظر من کار اشتباهی نکرده داشته چ ...

اره شوهرشم میگف بددل و.... خیلی همه استرس گرفتن کاش بیاد ی خبری بده حامله ام بود طفلی