2777
2789
عنوان

اگر بیدارین بیاین😪

115 بازدید | 13 پست

راستش خیلی عجیبه برام وقتی که شاید هیچ‌خاطره ای زیادی از بچگیم یادم نیاد اما خاطرات بده زیادی یادم میاد هر کس از هر دلیلی گاهی از خودم حالم بهم میخوره چون وقتی ما کوچیکتریم ۱۱ یا ۱۰ سالگی معنی خیلی چیزا رو نمیفهمیم و هر کس میتونه ازمون سو استفاده کنه و شاید الان به من سو استفاده مستقیم جن..سی نشده باشه ولی داره یادم میاد و وقتی یادم میاد داغون میشم پسره فامیل خودشو از پشت به من می‌چسبوند به بهونه بازی من اون زمان ۱۰ یا ۱۱ سالم بود و اون ۱۵ یا ۱۶ سالش بود و من اونموقعه معنی این حرکات رو نمیفهمیدم و الان از وقتی فهمیدم هر وقت یادم میاد از خودم متنفر میشم🙂💔نمیدونم اسمشو چی میزارن تج.اوز یا چی تابحالم به کسی نگفتم فقط اینجا چون با شماها راحتم 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکثرا از این تجربه ها دارن یکبار عموم دستش کرد تو تی شرت من

پسره بی شرف با خواهرش این نقشه رو کشیده بودن بعدا من فهمیدم داشتن با شمیر بازی می‌کردن منم بچه بودم منو رو تخت البته خداروشکر کار دیگه نکرد فقط از پشت به بهونه شمشیر بازی خودشو چسپونده بود😪💔فراموش نمیشه این خاطرات 

بشینم از کودکی و نوجوانیم بگم برا کسی فروپاشی روانی میگیرهچندیدن بار تجاوز مستقیم تو ۶و۷سالگی

جالب اینجاس که هیچوقت یادت نمیره🙂💔

مامان من خیلی زود این مطالبو یادم داد هر وقت کسی این مدلی رفتار میکرد ازش دور میشدم و سریع به مامانم ...

🥲💔اون که بحثش جداس

مهم اینه چقدر بعضی آدما بی وجودن که به بچه هم رحم نمیکنن

جالب اینجاس که هیچوقت یادت نمیره🙂💔

شاید ۱۰بار بیشتر

ایقد ترسو شدم 

تو ۷سالگی احساس میکردم من با بقیه فرق دارم من کثیفم 

ایقد گوشه گیر شدم 

که الان کسی بخواد سرمو هم ببره نمیتونم چیزی بگم

ای فلک بازی چرخ تو نازم...

شاید ۱۰بار بیشترایقد ترسو شدم تو ۷سالگی احساس میکردم من با بقیه فرق دارم من کثیفم ایقد گوشه گیر شدم ...

پسره بی شرف با خواهرش این نقشه رو کشیده بودن بعدا من فهمیدم داشتن با شمیر بازی می‌کردن منم بچه بودم منو رو تخت البته خداروشکر کار دیگه نکرد فقط از پشت به بهونه شمشیر بازی خودشو چسپونده بود😪💔فراموش نمیشه این خاطرات 

بارها خواستم بگم به کسی و نتونستم واقعا نمیشه گفت 🥲💔

پس از حرف زدن دست کشیدم