2777
2789
عنوان

کسایی که با همسرتون دوست بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 111 پست
اونم سرش چرخید دعواش کن سری بعدی خودشو جمع میکنه😂

مشکل اینجاس سرش نمیچرخه دوسداره منم مث اون باشم غد ومغرور توبیمارستان میبینی همه همکاراجوک میگن مامیخندیم اون پوکیرفیس نگاه میکنه میگن بابادکتر شل کن دیگه میگه بجااین چرندیات بلندشید کارکنید بعدبمن میگه بهتره زیادبااینانباشی منومیکشه میبره خوعقده ای شدممم🥲🥲بعدظاهرش انقدرامروزیه اصلابه ذهن دهاتی وقدیمیش نمیخوره وگرنه انتخابش نمیکردم که

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

مشکل اینجاس سرش نمیچرخه دوسداره منم مث اون باشم غد ومغرور توبیمارستان میبینی همه همکاراجوک میگن مامی ...

عزیزم شاید اونجا یه چیز بین همکارانش دیده

مثلا تو دورانی که شما رو میخواسته همکاران چرت و پرت گفتن بخاطر همین حساسه 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شاید اونجا یه چیز بین همکارانش دیدهمثلا تو دورانی که شما رو میخواسته همکاران چرت و پرت گفتن بخ ...

رستوران چی میریم کل جهان انگاردارن نگاه مامیکنن😐

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

اها مرسی عزیزم

نه بابا

من خودم بایکی چن وقت اشنا شده بودم روانی بود ب همه چی شک داشت مثلا مسگفت چون ابروهاتو برداشتی خرابی 

اون سنتی هم زن بگیره باز مشکل داره گرچه اینجور ادما ی زن سلیطه گیرشون میاد ک گذشته ی جالبی نداشتن

ولی خود اقا فک میکنه اسمون پاره شده عن خانمش افتاده پایین

دوستی ما طوری بود که حالت نامزدی مانند داشت خانواده ها کامل در جریان بودن

ببخشیدا ولی چطوری کشوندینش بی این حالت؟!

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

چه خوب که رابطتون با صداقت شروع شده

فداتشم من خیلیا اینجا میگن ک نیگن و فلان

هر کسی ی دشمنی داره ی کسیو داره ک حسوده اگه بیاد جریاناتی ک اتفاق افتاده رو برعکس بگه و همسر منم نشنیده باشه اعتماد میکنه ب حرف‌

ولی وقتی اینو اینجا گفتم خیلی مورد توهین قرار گرفتم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

نه بابامن خودم بایکی چن وقت اشنا شده بودم روانی بود ب همه چی شک داشت مثلا مسگفت چون ابروهاتو برداشتی ...

یه جمله ای خوندم نوشته بود دوس پسرم با من ازدواج نکرده و گفته تو خ.بی بعد رفته با یکی ازدواج کرده که به قول خودش آفتاب مهتاب ندیده بوده و گذشته و کاشف به عمل اومده طرف تایمی که شوهرِ خونه نبوده با مرد های دیگه میپلکیده

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

فداتشم من خیلیا اینجا میگن ک نیگن و فلانهر کسی ی دشمنی داره ی کسیو داره ک حسوده اگه بیاد جریاناتی ک ...

دقیقا صداقت خیلی خوبه