2777
2789
عنوان

کسایی که با همسرتون دوست بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 119 پست

این فقط طرز تفکر آدمهای بیمار و شکاکه نه آدم سالم.

تو دوران دوستی هم راحت میشه آدم شکاک رو تشخیص داد.

اصلا شیوه‌ی ازدواج مهم نیست.

آدم بودن طرف مهمه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من داییم و همسرش دهه هشتاد دوست بودن باهم 

از همون سالای اول ازدواجشون داییم مدام به زنش شک داشت تا سالها بعد

ولی زنش واقعا واقعا پاکه 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

ن ولی درکل موقع دوستی جوگیری خیلی حرفارو میزنی ک بعدش پشیمون میشی راز های خانوادگیتو نگو از روابط قب ...

چشم

به خصوص خونواده چون توی هر بحثی میتونه بی احترامی کنه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بستگی به مردش داره 

من اصلا!

اجازه هم نمیدم نه خودم نه به اون که در گذشته ها کند و کاوش کنه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ن من باشوهرم دوست بودم شکاک نیس چون ماهمکاربودیم ازقدیمولیوخیلی گیرمیده بهم🥲🥲

چون بیش از اندازه دوستون داره

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

شاید ده پانزده سال پیش مثلا ، این طرز فکر بود نه الان که خیلی از آدم ها خودشون طرف مقابل را پیدا میکنند آشنا میشن طرز فکرها خیلی تغییر کرده . کسی که شکاکه چه دوست باشه چه سنتی، شکاکه، .

وایی چه باحالهرچند تو مجازی اعتماد کردن سخته ولی استثناهایی نثل شما هس

خیییلی باحال بود.من خیلی پرحرفم تو کلش.

رفتم تو یه کلن جدید یکم ح زدم با یکی اصن انگار ب دل جفتمون افتاد ک خبریه

حتی بدون اینکه قیافه همو ببینیم

بهش میگفتم شاید زشت باشم خب میگفت قیافه مهم نیس

مگه ادم مادرش زشت باشه دیگه عاشق مادرش نیس

خلاصه ک قشنگ بود همه چی

تورو سننه؟

اونی ک الان شکاکه زمان دوستی هم شکاک بوده ولی خانوم چشماشو بسته و واقعیت رو ندیده هرکس هر اخلاقی داش ...

شکر خدا عزیزم همیشه خوشبخت باشید

یکی از این دلایل هم فکر میکنم همینه