2777
2789
عنوان

قدم خیلی کوتاست پاهام کشیده نیست 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 78 پست
ذوق‌ مرگ🥺🤣🤣

🥺😘😘😘

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۵۸قدمون بد نیست دکتر گفته دو سانت کوتاهم فقط وزنمم ۵۰هیکلمم بد نیست اوکیه ورزش کن البته بسته به ...

خیلییی عالی هستی ..منم هم قد شما فقط وزنم پایینه ۴۲ ام خیلی دلم میخواد ۵۵ کیلو بشم 

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

لامصب خیلی نازید🤣🤣🤣🤣

خیلیییی خوردنین چ لاغر چ چاقشون 😋😋😋

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

۳۲ سالتونه من ۱۵

بله ۳۲ ام ..مثل بچه ها دیده میشم 😔

ببین همه میگن چاق شودرحالی ک لباس های سایز 38بهم میخورهاما میگن چیه لاغریقد هم 168

برعکس تو الان به من میگن‌لاغرشو من بقول تو یک زمانی سایز کمرم ۳۸بود الان شده ۴۰ یا۴۲ اصلا دوس ندارم 

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

کاش،من ۴۲ بشم 🥲

نگو اصلا خب نیس هیچ لباسی ب ادم نمیاد ..

خیلیییی خوردنین چ لاغر چ چاقشون 😋😋😋

دقیقا 

خیلی خیلی زیباتر نشون میده ادمو

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍