2777
2789
عنوان

قدم خیلی کوتاست پاهام کشیده نیست 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 78 پست
لامصب خیلی نازید🤣🤣🤣🤣

پوست روشن دوست داری

من پوست روشن با مو و ابرو خرمایی چشم عسلی

حالم بهم میخوره از خودم

باید مدام آرایش کنم از کم رنگ بودن در بیام

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برعکس تو الان به من میگن‌لاغرشو من بقول تو یک زمانی سایز کمرم ۳۸بود الان شده ۴۰ یا۴۲ اصلا دوس ندارم

الان شما 40هستی میگن لاغرشو

بالاخره چاق بشیم لاغر بشیم چیکار کنیم 

پوست روشن دوست داریمن پوست روشن با مو و ابرو خرمایی چشم عسلیحالم بهم میخوره از خودمباید مدام آرایش ک ...

نگو اینجوری 😍😍😍محشری 

این پوستت ی ضد افتاب بزن 

مژهات قشنگ پر ریمل کن 

😍😍وای چی میشی 

میدرخشی

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
الان شما 40هستی میگن لاغرشوبالاخره چاق بشیم لاغر بشیم چیکار کنیم

هرچی خودت دوس داری 

من ک الان دلم میخاد لاغر لاغر بشم😂

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

هر کاری می‌کنی جلوی بقیه از خودت ایراد نگیر چون اونا بیشتر روت عیب میزارن قد بلند بودن هم معیار صرفا ...

قد بلند معیار زیباییه

چه اشتباااهی کردم به دنیا اومدم ...!

دقیقا خیلی خیلی زیباتر نشون میده ادمو

ما ک بی بی بهره ایم 💔

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

من ۱۵۸قدمون بد نیست دکتر گفته دو سانت کوتاهم فقط وزنمم ۵۰هیکلمم بد نیست اوکیه ورزش کن البته بسته به ...

یعنی چی دو سانت کوتاهی؟

چه اشتباااهی کردم به دنیا اومدم ...!

عیبار نداره من عاشق لاغربودنم

پس ی تختت کمه😂

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

نگو اینجوری 😍😍😍محشری این پوستت ی ضد افتاب بزن مژهات قشنگ پر ریمل کن 😍😍وای چی میشی میدرخشی

مرسی از تعریف ها و دادن اعتماد به نفس

آره آرایش کنم خوبه

بدون آرایش برم لباس و شال بخرم نمیشه ک

بعد همه میگن پوست سبزه قشنگم

مرسی مهربونم