2777
2789
عنوان

ببینید برای مشتری نی نی سایتیم چی دوختم🫣😬❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 16 پست
تا جای ک من یادمه خیلیا رنگیت کردن لابد تو خوابت بوده این داستانا😂

حتما تو راست میگی همه میشناسنت تو سایت جیگر..زخصوص از اون خنده عصبیت مشخصه راست میگی... از نوع حرف زدنت و شخصیت بیمارت فقط میشه فهمید تو چجور خونواده ای رشد کردی🤢

دهن به دهن اومدن با تو فقط آدمو حقیر میکنه

هیچ طینت سیاهی یهویی نمیاد همین رفتار و خونوادت باهات داشتن و داری پشت گوشی خودتو تخلیه میکنی  البته اگه خونواده ای داشته باشی که بعید میدونم 

منکه چیزی ازم کم نمیشه اتفاقا دقیقا همین حالا مشغول رشدمم و تو نشستی داری با شیطان درونت یه قول دوقول بازی میکنی همینکه 

میای تو سایت و پیشرفت منو میبینی بهترین جواب برات حالا هرچی میخوای بگو چون هیچی از من کم نمیشه 

آدم اگه سالم باشه یهو کسیو گاز نمیگیره که تو چرا تاپیک میزنی کاراتو معرفی میکنی😁 

طبیعتا یه جایی ک نباید داره آتیش میگیره 

همونجور ک گفتم برعکس تو من خونواده دارم و وقت تورو ندارم هرچقدر میخوای ور ور ور ور کن

حتی ارزش نداری بخونم پیاماتو پس 

راحت باش 😗

من رشد مالی و استقلالم باارزش تر از چونه زدنت باادمیه که اصلا مشخص نیست زنه مرده سالمه روانیه چیه 

خدا به اطرافیانت صبر بده فقط بااین لحن صحبت و شخصیت 

بلا به دور

حتما تو راست میگی همه میشناسنت تو سایت جیگر..زخصوص از اون خنده عصبیت مشخصه راست میگی... از نوع حرف ز ...

😂😂😂متاسفانه ارزش نداری این همه رو بخونم. زیادی خودتو درگیر کردی.من عکسم رو پروفایلمه خداروشکر هم شخصیت خودم هم خانوادم هم شوهرم و خانوادش مشخصه‌.هرکسی ام عکسو ببینه و بحث شناختن باشه تو واقعیت مارو می‌شناسه و همون شناخت خودش کافیه.اینکه تو امثال تو ی کاربریه منو می‌شناسین اینجوری دله پرتو خالی میکنی ب خانوادم توهین میکنی خودش گویای شخصیتته😂بقیه رو دیگه نخوندم ببینم بخام واسه بقیشم جواب بدم.خنده ی عصبی واقعا فک کردی من اعصابمو‌ واسه توعه آویزون بهم میریزم؟😂😂اونی ک داره دود می‌کنه ک تویی ک ی صفحه تایپ کردی ک حتی ارزش خوندن نداره.این بمونه تو تاپیکت شاید ی آشنایی جیزی دید شناخت راجبه خودمو خانوادم اومد جوابتو داد‌.برو قرصاتو بخور آروم بشی بیشتر ازین ب خودت فشار نیار یا ی تاپیک دیگه بزن شاید ی مشتری واست پیداشد اعصابت آروم شه.رپیلای نکن ی وقت سکته می‌کنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره