2777
2789
عنوان

دخترایی که دوست میشن با پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 40 پست
رابطه هدف دار باشه و خانواده در جریان باشن درستهنه اینوری نه اونوری

وقتی رابطه جدی باشه بله خونواده هاهم باخبر میشن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
مجازی یه روش اشنایی فقط همینتودنیای واقعی هم ادمای عوضی وکثیف هستنطرف من جوری بود ک واقعا مثلش ندیدم

یکم بیشتر توضیح بده لطفا

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر فرد درستی انتخاب نشه، سنتی و غیرسنتی فرقی نداره

بله پس بهتره اینطور گفته بشه 

ن اینکه اون سبک ازدواج ب مشکل میخوره و…..

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
حوصله قانع کردن ندارم🤦🏾‍♂️فرهنگ ها متفاوته و نظرات متفاوت .

بله😐

چون این حرفا کلا قانع کننده نیست😁

موفق باشی

بله😐چون این حرفا کلا قانع کننده نیست😁موفق باشی

هست ، و اتفاقاً دلایل محکمی دارم. اما شما قانع نمیشید. کسانی که چهارچوب براشون اهمیتی نداره، طبیعیِ که در این مورد ازدواج های موفقی داشته باشن اما خب، پیامد های خوبی به دنبال نداره. مگر اینکه نه پسر نه دختر چهارچوب براشون مهم نباشه و ارزش های زندگی بر پایه ی دیگری بنا شده باشه .

هست ، و اتفاقاً دلایل محکمی دارم. اما شما قانع نمیشید. کسانی که چهارچوب براشون اهمیتی نداره، طبیعیِ ...

بله سنتی خوبه😂

کاملا هم موفق 

داریم ب وضوح میبینیم

با امثال شما واقعا حرف زدن وقت هدردادنه بااین تفکرات عجیب

فقط انرژی از ادم گرفته میشه لطفا رومن ریپ نزن😉

استثنا همیشه وجود داره، طبق دیده و شنیده هام گفتم. بخونین پیامی که روی ایشون ریپلای کردم‌و.

به نظرم از شیوه‌ی ازدواج نمیشه اخلاقیات دو طرف رو قضاوت کرد.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.