2777
2789
عنوان

گفتم دیگه پیام نمیدم

59 بازدید | 7 پست

یه گروهیم توی اینستا پیج داریم و برای طبیعت فعالیت  میکنیم. 

یه پسره هست بین اینا که من از اول ازش خوشم میومد خیییلی مغرور و سرده اما آگاه و قاطع. فقط عکس کمر به بالا چند بار دیدم گذاشته پروفایلش هیچ‌اطلاعاتی از خودش بروز نمیداد حتی اسمش.  

تا اینکه کم کم باهاش گرم گرفتم بعد یک ماه بزور مخشو زدم و یه کم رفیتیم تو رابطه تقریبا ولی همچنان اصلاااا از خودش اطلاعاتی نمیده بهم جز اسم و سنش و شمارش هیچی بهم نمیگه ن خونشون ن شغلش ن خانواده خیلی سفته ... 

تازه اسم و شمارشم فقط ب من داد به هیشکی نداده. 

امشب یه اسکرین فرستادم براش تو پیاما اسم یه اقایی بود گفت کیه ؟ .  

کاربری دست دو نفره .....

گفتم که یکی از بچه هاست مث خودمون فعاله. (خوب اینو دو ماهه میشناسم ، اونو دو ساله میشناسم واقعا پسر خوبیه فقط همکاریم به قولا ) اصلا خبری نیس بینمون.  

ناراحت شد هر چقد حرف زدم باهاش جوابمو  نداد. منم  گفتم بهتره دیگه پیام ندم. اونم فقط لایک کرد 😕. 

خیلی مغروره هیچوقت مستقیم پیام نمیداد بهم. بنظرتون تموم شد ؟ 

البته دو هفته پیش هم من ازش ناراحت شدم نزدیک ب ی هفته پیام ندادم بهش خودش غیر مستقیم اومد از دلم در اورد. ولی این بار نمیدونم چی میشه

کاربری دست دو نفره .....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره