2777
2789
عنوان

دخترایی که دوست میشن با پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معدود افرادی هستن ک اینطور میشه ، اگرم بشه بعد ازدواج مشکل پیش میاد.

چه مشکلی دقیقا؟؟ زوج هایی میشناسم که چقدر خوشبختن 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

درصد خیلی کمی ازشون به ازدواج ختم میشه 

ولی اکثرا ازدواج موفقی ندارن من خیلی دیدم 

مثلاً مرده شکاک میشه میگه تو آدم درستی بودی با من دوست نمیشدی و از این حرفا 

به نظرم اکثر چیزایی که در چارچوب نباشن نتیجه خوبی ندارن چه با ازدواج چه بی ازدواج کلا تهش خوب نمیشه

ولی باز هستن کسایی که دوست شدن و ازدواج موفقی هم داشتن 

چرا؟

عدم اعتماد کافی، شکاک شدن، از بین رفتن صمیمیت قبل ازدواج(طبیعتاً اوایل اوج محبت و عشقِ و این توی دوران دوستی دیده میشه و بعد ازدواج یا حتی روز عروسی میتونم به حتم بگم داماد اون شوق و ذوق داماد های عادی رو نداره. لذت اش برای جفت شون کمتره.) 

باز یکی ازاین تاپیکا زد ی عده اومدن چرت وپرت بگن اره این سبک ازدواج ب مشکل میخورن!!!والا۹۰درصد اطرافیان ما اینطور ازدواج کردن همه خوشبخت عالمن ن پس سنتی خوبه مامان وخاله خان باجی انتخاب کنن صدجام خواستگاری میرن تایکی قبولشون کنه

والا من بیشتر ازدواجای ناموفق ک دیدم سنتی بودن!

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
باز یکی ازاین تاپیکا زد ی عده اومدن چرت وپرت بگن اره این سبک ازدواج ب مشکل میخورن!!!والا۹۰درصد اطراف ...

رابطه هدف دار باشه و خانواده در جریان باشن درسته

نه اینوری نه اونوری

من مجازی میترسم. میگم نکنه طرف قاتل زنجیره ای باشه

مجازی یه روش اشنایی فقط همین

تودنیای واقعی هم ادمای عوضی وکثیف هستن

طرف من جوری بود ک واقعا مثلش ندیدم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻