2777
2789
عنوان

سرکتاب گرفتم

274 بازدید | 51 پست

با نامزدم شیرینی خورده هستیم سه ساله باهم هستیم 

بعد چون دوماهیه سرد شده احساس کردم ی چیه ازشم می‌پرسیدم می گفت عادیه خیلی زمان گذشته از رابطه مون 

بعد توی برنامه دیوار از یکی سرکتاب گرفتم گفتم برام باز کنه سرکتاب ک باز کرد گفت منو نامزدم ب درد هم نمی‌خوریم گفت نامزدم تو فکرش ب یکی دیگه دختره داره فکر می کنه یا ی دختری جادوی جذب برای نامزدم گرفته 

منم از کنجکاوی گفتم خب چجوری باطلش کنم گفت باطل کنی یا نکنی فایده ای نداره میخای با ذهن نامزدت چیکار کنی وقتی فکرش پیش کسی دیگس

از دیشب ک اینجوری گفته بهم میگم نکنه داره خیانت می کنه بهم شکاک شدم

بهش گفتم اگه کسی تو ذهنته با کسی هستی بگو میگه نه 

از این طرف هم اخلاقش عوض شده مثل دو سال اول رابطه مون نیس

چیکار کنم ب نظر شما خیلی اعصابم خورده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگوبیادخواستگاری ورسمی کنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اصلا چرا اینکارو کردی واقعا 

اخه تو دیوار و سرکتاب 

چرا باور میکنین و دنبال این چیزا میرین

بجاش ذکر یا ودود همیشه بخون برا محبت بینتون

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

محاله بری پیش دعا نویس و نگه کسی برات طلسم گرفته😂

یه مدت خودت هم پاپیچش نشو و خیلی نگو چته، چرا حرف نمیزنی، اگه درست نشد حتما با خانوادت در میون بذار.

یکم خودت هم کمتر پیام بده یا دیدارتون را کمتر کن، ببین بعد چند وقت درست شده یا نه.

اصولا به هرکس بچسبیم ازمون دور میشه

ن فقط اسم اسم مادر پرسید و ماه تولد پرسید اصن هیچی نگفتم درباره خودمون

ماه تولد دیگه برا چی

دیوار که مشخصه بلد نیست و تازه آموزش دیده

واقعا آدمی که کارش درسته تو دیوار آگهی نمیذاره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

مم ی بار گرفتم

گفت همسرت دوتا زن تو طالعش هست

یعنی ی زن دیگه داره🤣

همشون چرتن

از رو ی کتاب میگن

هر برگ کتاب شاید برا هزار نفر در بیاد یعنی هزار نفر طالع شبیه هم دارن؟

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو