2777
2789
عنوان

سرکتاب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 51 پست

سلام منم مثل شما چندسال دنبال سرکتاب ودعانویس بودم.ازشون لطمه پولی زیاد خوردم.همش کلاه برداری .اینها یا باجنها درارتباطند یا دروغ می گند.چون من بایکی درارتباط بودم گفت یه اقایی دنبالت حرف زده راست گفته بود .برای تفرقه اینو گفته بود بعد فهمیدم جن داره.خواهشا باور نکن چون جنها تمام زندگیتو برات می گند .الا اینده و خوب یابد بودن طرف رو.الان نامزد شما کار بدی نکرده.اون جن رابط بین شما و سرکتاب.می خواد شما از نامزدتون طلاق بگیرید.

فکر بکر

ماه تولد دیگه برا چیدیوار که مشخصه بلد نیست و تازه آموزش دیدهواقعا آدمی که کارش درسته تو دیوار آگهی ...

تاحالا ندیدم ی دعا نویس وضع زندگیش خوب باشه

خب اگه دعا مینویسه چرا وضع خودش اینطوریع؟

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به اینا اعتقاد ندارم زیاد💁‍♀️تا با چشمای خودت ندیدی و مطمئن نشدی کاری نکن

یعنی باور نکنم ؟

ب نامزدم میگم میگه ن بخدا من تو رو دوست دارم 

ب مامان نامزدم گفتم آخر شب گوشیشو چک کنه ببینه اگه چیزیه بهم بگه آخه اون همه چیو بهم میگه اما گفت چک کردم کاش با دختر نبوده اصن 

چرا من رفتم ب بابام گفت اصلا دعا ک هیچ هیچکس نمیتونه بیاد نزدیک ت..

چه مدت زمانه سرد شده؟به ماه کشیده شده؟ یا سرد شدن از نظر شماست؟ چون بعضی مواقع توقعاتمون بالا میره اون طرف دیگه اهمیت نمیده.

ببین اگه میدونی خیلی وقته این جور شده و سرد شدن یعنی جوابات را چند تا در میون میده و بداخلاقه، به خودش دیگه نگو برو پیش مشاور.

فقط دیگه پیش این رمالها که متاسفانه این چند ساله خوب نونشون توی روغنه نرو

محاله بری پیش دعا نویس و نگه کسی برات طلسم گرفته😂یه مدت خودت هم پاپیچش نشو و خیلی نگو چته، چرا حرف ...

ارع دقیقا ب هر کی نزدیک بشیم ازمون دور تر میشه والا شانس ماهه😂💔

ماه تولد دیگه برا چیدیوار که مشخصه بلد نیست و تازه آموزش دیدهواقعا آدمی که کارش درسته تو دیوار آگهی ...

خیلی نگرانم کرد دیشب تا حالا انگار تر حرفهاش مطمعا بود

ن فقط اسم اسم مادر پرسید و ماه تولد پرسید اصن هیچی نگفتم درباره خودمون

شما به اون جن اطلاعات دادید سریع پیداتون کرده وبه گذشته زندگیت رفته.چون جنها قادرند به گذشته برند.یکی از اشناهای ما باجنها دوست شده.این بنده خدا جنها به تاریخ گذشته بردنش وافراد معروف که مردند رو نشونش دادند.

فکر بکر

مم ی بار گرفتمگفت همسرت دوتا زن تو طالعش هستیعنی ی زن دیگه داره🤣همشون چرتناز رو ی کتاب میگنهر برگ ک ...

😂شما چ واکنشی نشون دادین؟

آخه این ی جوری مطمعا حرف میزد می گفت جادو جذب باطل کنی فایده ندارع بعد می گفت مطمعنی میخای باهاش بمونی چون آینده ای نداری باهاش من هر چی میگم راست میگم و باطل هم کنی میخای با فکرش ک تو فکر کسی دیگس چیکار کنی می گفت بنظرم جدا بشو زندگی خوبی ندارین اینده😐💔

اگه زندگی تونو دوست دارید هیچ وقت فا ل و سرکتاب نگیرید 

اینا خییییلی سنگینی وارد زندگی تون میکنن 

بعدم به حرفش اعتنا نکن 

اون از موکلش میپرسع 

موکل شیطانی هم گاهی راست میگه گاهی دروغ

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

سلام منم مثل شما چندسال دنبال سرکتاب ودعانویس بودم.ازشون لطمه پولی زیاد خوردم.همش کلاه برداری .اینها ...

من الان چیکار کنم بنظرتون 

اینجوری گفته فکر مو مشغول کرده خیلی اعصابمو خورد کرده دیشب تا حالا الان چیکار کنم بنظر شما ؟؟؟

تاحالا ندیدم ی دعا نویس وضع زندگیش خوب باشهخب اگه دعا مینویسه چرا وضع خودش اینطوریع؟

ارع دقیقا برا منم سوالع

من این آقا رو حضوری ندیدم توی دیوار گفتم سرکتاب بگیره اصن چیزی هم نگفتم بهشا فقط اسم ماه تولد دوتامون بعد اینجوری گفت زندگی آینده ای ندارین بهتره الان جدا بشی چون ذات نمیشه تغییر داد 

چه مدت زمانه سرد شده؟به ماه کشیده شده؟ یا سرد شدن از نظر شماست؟ چون بعضی مواقع توقعاتمون بالا میره ا ...

سرد نیستا مثلا مثل اوایل رابطه نیس ک هی پیام بده هی دلش تنگ بشه بخاد ببینه منو 

مثلا قبلا هفته ای دو سه بار می گفت بیا ببینمت یا هر لحظه زنگ پیام ک دوستدارم فلان ویسار اما الان موقعیتش جور باشه میگه بیا پیشم ک ماهی ی بارهع زنگو پیامم ک در حد عادی کجایی خوبی یا زنگ دیگه اون حرفهای عاشقانه نیستش