2777
2789
عنوان

سرکتاب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 51 پست
حتما می خونم چند بار بخونم ؟

۱۰۰۱ بار 

هرروز بخون خوبه..سوره مزمل هم خوبه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
شما به اون جن اطلاعات دادید سریع پیداتون کرده وبه گذشته زندگیت رفته.چون جنها قادرند به گذشته برند.یک ...

وای الان چیکار کنم دارم میترسم 😐😂

الان یعنی این جن گذشته رو دیده یا آینده رو ک گفت ب درد هم نمی‌خوریم جدا بشیم یا مثلا اینکه اون تو فکرش کسی دیگس! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای الان چیکار کنم دارم میترسم 😐😂الان یعنی این جن گذشته رو دیده یا آینده رو ک گفت ب درد هم نمی‌خور ...

نه اون جن خبر از اینده نداره ولی دقیقا گذشته ات رو می گه.بعد گولت می زنه که من اینده ات روهم می دونم.ولی دروغ می گه

فکر بکر

من الان چیکار کنم بنظرتون اینجوری گفته فکر مو مشغول کرده خیلی اعصابمو خورد کرده دیشب تا حالا الان چی ...

ببین ما می خواستیم درباره یه اقایی تحقیق کنیم یه دعا نویس گفت اون اقا ادم خوبی وزن باز نیست.بعدها فهمیدیم برعکس بود.شماهم حرف دعا نویس وسرکتاب خوان رو باور نکن .چون هیچ کدام درست نمی گند.به فکر ادامه زندگی با نامزدت باش تا شیطان که رییس جنهای کافر هست بترکه.این جنها یا کافرند یا یهودی.برو توی یوتیوب ویدیوهای اقای عبدالله علی مهاجر که از مرگ برگشته ببین.

فکر بکر

عزیزم شرایط تو نیست یا اون؟جواب بده تا راهنماییت کنم

عزیزم پارسال اومدن خواستگاری رسمی کنیم خانواده من مخالفت کردن گفتن ن هنوز خونه ندارع کار مال خودش ندارع فلان ویسار و دیگه هم خورد ما ادامه دادیم تا الان امسال میگم بیا جلو دیگه موقعیت خوبه ماشین داری میری سرکار میگه هنوز موقعیتش نیس صبر کن من دیگه نمی‌دونم واقعا چیکار کنم الان کارخونه میرع خانواده ام همش ی بهونه ای میارن ک چرا کار ندارع از خودش اما من میگم دوسش دارم 

بعد اون مال ی شهر دیگس مام مال ی شهر دیگه اونها الان ۱۹ ساله شهر ما زندگی می کنن ما اصالتش مال شیرازه ما همسایه هستیم و سه سال پیش ک آشنا شدیم باهم همین تو کوچه مون همو دیدیم 

بعد الان سه سال گذشته همش میگم نکنه نظرش عوض بشه دیگه نخادم یهو بزنه زیر همه چی 

الان خانواده دو طرف در جریانن از اولش هم در جریان بودن 

بعد ی موضوع هم خانواده من میگن داماد باید سن دار باشه و جا افتاده اما من مخالفه نظرم میگم من دوسش دارم ما سه ساله رابطه خوبی داشتیم الان دوماهیه رابطه مون سرد شده 

میگم نکنه واقعا نخادم دیگه برا زندگی