2777
2789
عنوان

راهکار نخندیدن پای سفره

177 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من جدیدا پای سفره که میشینم غذا بخورم خندم میگیره،  پا میشم سریع میرم تو اتاق 

نگاه خواهرم میکنم اونم میخنده 

وایی نمیدونم چرا اینجوری شدم راهکاری دارید نخندم 

الکی بی دلیل میخندم پای سفره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای وای من و خواهرم قبلا اینجوری بودیم هروقت میرفتیم جایی سر سفره همو نگاه میکردیم پاره میشدیم از خند ...

وایی ما هم اینجوری شدیم دو روزه شام نمیخوریم 😂😂

دیگه منم خندم گرفت😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بخند عزیزم چه اشکالی داره؟

زشته،  بابام و مامانم همبنجوری نگاهم میکنن

الان میگن دخترمون خل شده 😂😂 البته من همینجوری میخندم اهمیت نمیدم ولی خب دوست ندارم میترسم عادت شه برام

منم ادم غمگینیم ذاتا ولی این چند روزه بی دلیل سر سفره خندم میگیره فکر کنم خل شدم

منم دارم علایم میبینم که دارم دیوونه میشم

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏