2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

54 بازدید | 8 پست

سلام  من دقیق مطمئن نیستم تنبلی تخمدان دارم یا نه ولی تقریبا بیشتر علائمش رو داشتم، دکتر رفتنش و دوس ندارم با سونوگرافی و تست دیواره رحم مشکل دارم ، بنظرتون دارو یا درمان خانگی ای هست که بتونم این مشکل و درمان کنم؟ خیلی ممنون میشم کمکم کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیادع روی هرروز، حذف سردیجات،، حذف قندشکرفست فود

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
همین پریودنشدن دیگه

فقط این نیست عقب افتادن پریود می تونه دلیل دیگه هم داشته باشه

ولی تنبلی تخمدان علائمش موی زائد،چاق شدن شکم،نامنظم شدن پریود و ریختن موی سر هستش

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔