2777
2789
عنوان

چطور میشه حساب کاربریتو بست

98 بازدید | 19 پست

دیلیت اکانت یا همچین چیزی نداره اینجا درسته؟

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

نه نداره هیچ‌جوره بسته نمیشه فقط یکطرفه میشه

تعلیق چی

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تعلیق چی

تعلیق همون یک طرفه شدن حسابه 

‌ینی هکه چی سرجاش میمونه فقط شما نمیتونی تاپیک بزنی یا کامنت بذاری

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

سلام

فقط تعلیق

با تعلیق هم چیزی حذف نمیشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامفقط تعلیقبا تعلیق هم چیزی حذف نمیشه.

بسته میشه اکانت دیگه مثلا تاپیک و این چیزا دیده نمیشه

تعلیق همون یک طرفه شدن حسابه ‌ینی هکه چی سرجاش میمونه فقط شما نمیتونی تاپیک بزنی یا کامنت بذاری

آره دیگه مثلا میزنی رو اکانت باز نمیشه

بسته میشه اکانت دیگه مثلا تاپیک و این چیزا دیده نمیشه

دیده میشه.

از پارسال روش تعلیق عوض شده مگه خبر ندارین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اونایی که نگران شناسایی از طریق تاپیک ها و کامنت هاشون هستند، مگه چقدر احتمال داره با تاپیک یا کامنت یه کاربر شناسایی بشه؟؟🤔 واقعا مشکل اینه؟ یه کاربری التماس می کرد گزارش بزنید و فلان ... 

من دیدم تو این سایت بیشتر از ۲۰۰ هزار نفر عضوند. یعنی جای نگرانی داره؟

اونایی که نگران شناسایی از طریق تاپیک ها و کامنت هاشون هستند، مگه چقدر احتمال داره با تاپیک یا کامنت ...

نه بابا نگرانی چی 

این سایت خیلی سمیه آدم‌های سمی هم زیاد داره متاسفانه و گویا انگار کسی وارد اکانتم شده

دیده میشه.از پارسال روش تعلیق عوض شده مگه خبر ندارین.

نه چطور شده چرا عوض شده

نه بابا نگرانی چی این سایت خیلی سمیه آدم‌های سمی هم زیاد داره متاسفانه و گویا انگار کسی وارد اکانتم ...

چطوری وارد شده؟ 

من فقط فهمیدم موسس این سایت اولین هدفش پول درآوردنه! امنیت سایت و کاربرا براش مهم نیست. تا بری یه جمله بنویسی صد تا و از صد جا تبلیغ میاد بیرون 

دیده میشه.از پارسال روش تعلیق عوض شده مگه خبر ندارین.

عزیزم ی سوال دیگه چرا تاپیکایی که میفرستی رو نی نی یار۱ حذف نمیکنه

چطوری وارد شده؟ من فقط فهمیدم موسس این سایت اولین هدفش پول درآوردنه! امنیت سایت و کاربرا براش مهم نی ...

خلاصه که خیلی داغونه اینجا محیطش سمه و ی مشت بیشتر کاربر سم ریختن که اصن معلوم نیس پشت اکانتاشون کین ی مشت عقده ای مریض که تو دنیای بیرون نمیتونن زندگی کنند میان اینجا انرژی منفیشون رو خالی میکنن

نمیدونم کی بوده گویا ی سری تاپیک بد و حرفای رکیک هم زده تو‌تاپیکام 

خلاصه که خیلی داغونه اینجا محیطش سمه و ی مشت بیشتر کاربر سم ریختن که اصن معلوم نیس پشت اکانتاشون کین ...

وقتی کسی به کسی نیست، چرا خودتو ناراحت می کنی. اینجا یه نفر تاپیک میزنه و فعاله بعد میره و ۶ ماه ازش خبری نیست یا دیگه نمیاد. مگه از روی این چیزها میشه در مورد کسی قضاوت کرد؟! ناراحت نباش