2777
2789
عنوان

چطور میشه حساب کاربریتو بست

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 19 پست
وقتی کسی به کسی نیست، چرا خودتو ناراحت می کنی. اینجا یه نفر تاپیک میزنه و فعاله بعد میره و ۶ ماه ازش ...

آخه متاسفانه باز کنه مشخص تاپیک های که قبلا ثبت شدن و الآن خودم هم همونارو که نمی‌دونم کی بوده زده و وارد اکانتم شده رو میبینم خجالت میکشم از بس بد صحبت کرده 😑

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

نه چطور شده چرا عوض شده

نمی تونین تاپیک بزنین و پست بگذارین.

اعلان ها رو می بینین

لایک و تگ بقیه رو می بینین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ی سوال دیگه چرا تاپیکایی که میفرستی رو نی نی یار۱ حذف نمیکنه

سلام

تا شب صبر کنین اگر دیدین حذف نشده فردا صبح به niniyar_3 بگین چک کنن چرا حذف نشده.

راستی تاپیک ۲۶ اردیبهشت niniyar_3 رو بخونین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نمی تونین تاپیک بزنین و پست بگذارین.اعلان ها رو می بینینلایک و تگ بقیه رو می بینین.

چرا خب کلا نمیبندن

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

چرا خب کلا نمیبندن

در جریان نیستم.