2777
2789
عنوان

آقایون مجرد لطفا صادقانه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 45 پست
چیکار کنم ، بلد نیستم

میتونی با دوستی یا خواهری هماهنگ کنی اگه پسره پیشته و مکالمتو میشنوه ک دوست یا خواهر زنگ بزنه  احوال پرسی و این حرفا بعد بهت بگه ک مبارکت باشه و تو بگی ن بابا خبری نیست 

ک پسره فک کنه شما خواستگار داری بعد ب اونی ک مشت خطه بگی ن معیارامو نداره و بگی ک ن کسی تو زندگیم نیست ولی این آقا باب دلم نیست حقیقتش من از اینطور با این مشخصات خوشم میاد 

کاری ک منو دختر خاله م با صاحب کارش کرد و اونم خاله شو فرستاد خواستگاری ولی باباش قبول نکرد و نشد بخاطر اختلاف سنی ۱۳ سالشون رد شد

تو هم امتحان کن 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

یه توصیه خواهرانه میکنم بهت عزیزم هر موقع دیدی به خاطر یه پسر قبل اینکه رابطه شروع بشه از خواب و خوراک افتادی اسمشم گزاشتی عشق بیخیالش شو چون هنوز وارد رابطه نشدی اینجوری استرس داری حس وابستگی داری می‌کنی ترس از دادنشو داری چه برسه وقتی بری تو رابطه 

اصلا احساسات زیادی که داری به ضررته و مرد بهتره عاشق تر باشه 

تو احساسات هم تعادل خوبه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونید چه روحیاتی داره؟ مگه همکار نیستید؟ اگه اینقد شناختتون کمه بنظرتون یکم زود نیست واسه پیشنهاد ...

من از یه واسطه کمک گرفتم ، اما اون شخص گفت که قبلاً یکی رو بهش معرفی کرده و این آقا بدش اومده ، به خاطر همینم واسطه یمن ترسید از من چیزی بهش بگه, چرا همکارمه اما اون بخش دیگری کار می‌کنه فقط دوبار منو دیده , ببینید یکبار من ازشون خداحافظی کردم بهم گفتند ببخشید معطل شدید در صورتی که من ۵ دقیقه منتظر شدم ، بنظرتون این می‌تونه به معنی این باشه که از من خوشش اومده؟تازه رشته ای که خوندم هم پرسیدن 

من از یه واسطه کمک گرفتم ، اما اون شخص گفت که قبلاً یکی رو بهش معرفی کرده و این آقا بدش اومده ، به خ ...

نه صرفا به این معنی نیست که خوشش اومده، منم خیلی از این جمله استفاده میکنم برای احترام به طرف مقابلم، اینکه شما اینقد دقیق و ریز شدید روی تنها دوکلمه مکالمه ای که با ایشون داشتید! برام هم جالبه هم قشنگ که بنظرم دل رو باختید و دائما نشستید اون خاطرات چند دقیقه رو مدام مرور کردید با خودتون! بنظرم زوده هنوز اقدامی نکنید، بیشتر آشنا بشید احتمال زیاد خودشون پاپیش میزارن فقط هنوز شناخت کافی روی شما و شما روی ایشون ندارید، عجله نکنید 

یا با همون اکانت فیک بهش ابراز علاقه کنی ببینی چه واکنشی نشون میده ( اما سریع نه ها ! مثلا گپ گفتگو داشته باشید بعد چند روز بهش بگی) اگر اینکارو کردی مدل حرف زدن و تایپ کردنت رو یکم تغییر بده نفهمه شما هستی 

البته این پیشنهاد بود دیگه تصمیم گیری باخودت

ولی مستقیم و با هویت اصلیت پیشنهاد نده اگر جواب رد بشنوی خودت اذیت میشی  غرورت میشکنه و دیگه نمیتونی باهاش رو به رو بشی

نه صرفا به این معنی نیست که خوشش اومده، منم خیلی از این جمله استفاده میکنم برای احترام به طرف مقابلم ...

خانم ها خیلی ریز بینن آخه ، بله مدام دارم خاطرات اون چند لحظه ای که باهاش حرف زدم رو مرور میکنم ، من دورادور میشناسمش هم شهریمه ، میدونم معیارهامو داره اما افسوس که اون از من خوشش نیومده ، چون حتی پی‌گیری هم نکرد که من کیم...

خانم ها خیلی ریز بینن آخه ، بله مدام دارم خاطرات اون چند لحظه ای که باهاش حرف زدم رو مرور میکنم ، من ...

نه اینطور نیست

با یه لحظه که نمیتونید قضاوت کنین اون آقا رو 

خیلی از علاقه ها هم با یه لحظه برخورد پیش نمیاد به مرور با شناخت به وجود میاد 

بنظرم ناراحت نباشید این برخوردها که بیشتر بشه و اون آقا  توجه و محبت شما به خودش بشه ظاهرا اینقد با ادب و با درک هست که دستش بیاد موضوع، ولی شما محبت زیاد نکنین که دور از جون بگن آویزونه، همون محبت ها و توجهات ریز و ظریفی که هر خانومی داره و سیگنالی که به آقا میده و آقا خودش پا پیش میزاره منظورمه! 

نه صرفا به این معنی نیست که خوشش اومده، منم خیلی از این جمله استفاده میکنم برای احترام به طرف مقابلم ...

ببخشید ، خود شما چه فکری می کردید راجع به اون دختر اگر جای همکار من بودید، فکر می‌کردید دختر خوبی نیست ؟ من فکر میکنم چون دوروبرش دختر زیاد هست ،من به چشمش نیومدم ، چون قبلاً که دانشجو بود مدام درخواست فالو میداد به من اما من اون موقع نمی شناختمش ورد میکردم اما الان من پیگیرشم اون نیست....

نه اینطور نیستبا یه لحظه که نمیتونید قضاوت کنین اون آقا رو خیلی از علاقه ها هم با یه لحظه برخورد پیش ...

ما زیاد همدیگر رو نمی بینیم اگر بیشتر از این برم پیشش با خودش میگه آویزون منه، خجالت می‌کشم ،دوباری هم که رفتم پیشش بهونه الکی اوردم، تمام راه ها بستست انگار

ببخشید ، خود شما چه فکری می کردید راجع به اون دختر اگر جای همکار من بودید، فکر می‌کردید دختر خوبی نی ...

نه خب با بیان کردن احساس اون خانوم اونم با شرم و حیا قطعا میدیدم براش چقد گفتنش سخته ، حس آویزون بودن ازش نمیگرفتم! 

ولی شاید دست بالاتر توی این قضیه با من میشد! و تا آخر هم اینطوری میموند!