2777
2789
عنوان

آقایون مجرد لطفا صادقانه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 45 پست

با کسی که دوسش داشتم از حرفهاش متوجه شدم اگه میگفتم قبول میکرد    ولی خب دیر شده برای همه چیز تو هم اگه میدونی دوستت داره پاپیش بزار تا قبل دیر شدن

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم این کارو نکنخود ما خانوما چقد خاستگار رد می کنیم تا یکی که به دلمون باشه بیاد؟؟مردا تو این م ...

آخه نمیدونی تمام معیارامو داره، اگه نگم حسرتش به دلم میمونه

با کسی که دوسش داشتم از حرفهاش متوجه شدم اگه میگفتم قبول میکرد ولی خب دیر شده برای همه چیز تو هم ...

من نمیدونم دوسم داره ، اصلا نمی‌دونم کسی تو زندگیش هست یا نه

خب شما از خودتون گفتید که چیزی کم ندارید 

ولی این قضیه بستگی به اون آقا داره یعنی به اخلاق و شخصیت اون آقا نه شرایط شما! 

اگه اون آقا بد برخورد کنه معمیش این نیست شما چیزی کم دارید! 

اینکه نگاهتون روی خودتونه توی این قضیه و ترس از این دارید که اگه نه بگه دچار یه پیش قضاوتی در مرود خودتون شدید که شاید شما یه چیزی کم دارید که شاید اون نه بگه!!!!! بنظرم بهتره این کارو نکنید! چون ظاهرا شما روحیه اتون خیلی شکننده است! راجع به شخصیت و اخلاق و رفتار آقا بگید تا بهتون بگم، شاید کمک گرفتن از یک نفر سوم اونم درحد یه سیگنال دادن و تشویق کردن اون آقا که خودش بیاد به شما بگه بهتره

اگه بگه نه چی؟ناراحت نمیشی؟

چرا ناراحت میشم ولی خب ، تمام شب و روزم فکر اون ، از سرم بیرون نمیره ، صداش تو گوشمه ، چهره ش جلو چشمامه ، نمیدونی چقدر عذاب میکشم 

[QUOTE=366996520]خب شما از خودتون گفتید که چیزی کم ندارید  ولی این قضیه بستگی به اون آقا داره یعنی به اخلاق و ش ...[/QUغون آقا خیلی مهربون و مودبه ، دیگه نمیدونم چه روحیاتی داره

چرا ناراحت میشم ولی خب ، تمام شب و روزم فکر اون ، از سرم بیرون نمیره ، صداش تو گوشمه ، چهره ش جلو چش ...

نمیشه غیر مستقیم کاری کنی جذبت شه؟

مطمئنی با کسی نیست؟

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
[QUOTE=366996520]خب شما از خودتون گفتید که چیزی کم ندارید ولی این قضیه بستگی به اون آقا داره یعنی ب ...

نمیدونید چه روحیاتی داره؟ مگه همکار نیستید؟ اگه اینقد شناختتون کمه بنظرتون یکم زود نیست واسه پیشنهاد؟ نمیخاید یکم بیشتر بشناسیدشون؟ از دوست مشترکتون کمک بگیرید

خب چرا قبول نمیکنه یعنی باهاش در ارتباط بود ی

نه چند سال پیش درخواست میداد چون فامیلی شو عوض کرده بود من نشناختم قبول نکردم، نه تا حالا هیچ ارتباطی حتی در حد صحبت هم نداشتم باهاش