2777
2789
عنوان

به نظرتون اگه قد مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 25 پست

یعنی دیگه نمیدونید چطوری رو خودتون عیب و ایراد بزارید ها

یعنی با این قدم باید مجرد بمونم؟😑😑😑

۱۷۵ برای پسر اونقدر بلند نیست که اعتماد به نفست و از دست بدی و خودتو بکوبی 

فکر کن پسر هم ۱۵۵مثلا باشه .چه شود

بنظرم همسر ایده ال از نظر قدی برا شما همون ۱۷۰ و خورده ایه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قد ۱۷۵ برای پسر کوتاهه

عجب

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

عزیزم خانواده محترمی هستن که عقلشون به چشمشون نیست.... مادرشوهر من 148 قدش بود من 159 هستم به همسرم گفته بود قدش کوتاهه... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000