2777
2789
عنوان

بنظرتون این ادم میخاد رفت امد کنه یا نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 33 پست
شاید فرهنگتون به هم نخوردهشما هم اصلا پیگیرش نباشمن با رفت و آمد با دوست به شدت مخالفم مگر دوست خانو ...

اخه چند بار گفت بریم بیرون دو سه بار شرایط من مساعد نبود.بعد ک خودم گفتم اصلا خونه نیست یا میگه نیستم.

ناراحت نباش منم دوست دارم با دوستام تلفنی صحبت کنم یا برم بیرون نه اینکه خونه همدیگه بریم هم شوهرم معذبه هم خودم دوست ندارم واقعیت یک بار رفت و آمد داشتم ولی دیدم مثلا روی یک سری نکات ریز زندگیم حساس شده و سوال می‌پرسید خوشم نیومد و اینکه قبول کنیم گرونی هست و آدم با یکی که رودربایستی داره یکم سخته مدام رفت و آمد کنه جالبیش اینه چند بار گفتم بریم بیرون ولی اون دوست داره فقط بیاد خونه و من برم خونه شون بیرون دوست نداره منم ارتباطم کم کردم و الان ناراحته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لابد از یه چیزی ناراحت شدهاگه برات مهمه که تو زندگیت یاشه رک ازش بپرس

ی بار از خواهرش پرسبدم..بهونه ک بچش کوچیکه تازه اسباب کشی کرده کلا خونه نمیمونه یا شوهرش از سرکار میاد دیگه هیچکس حتی خودمون هم نمیبینیمش و از این حرفا...ولی این بی ارتباطی شک برانگیزه

شاید از سبک زندگیت خوشش نیومده...شایدم شوهرش نذاشته ادامه بده

عزیزم سبک زندگی ما خیلی بالاتر و امروزی تر هست و خودمون و خانواده و سطح زندگیمون از اونا چنپین برابر بالاتره.ولی خوشحال بودم دوست دوران مدرسم هست.مثل خودم ی دخترو پسر داره.پسرش نوزاد هست خیلی اذیتش هم میکنه ولی باز بند خونه نیس

ناراحت نباش منم دوست دارم با دوستام تلفنی صحبت کنم یا برم بیرون نه اینکه خونه همدیگه بریم هم شوهرم م ...

منم راستش خونه راحترم .ولی بیرون هم بیاد میریم.من وسیله ندارم اون داره.شوهرم اون دوهفته سزکار دو هفته خونه هست.من وقت ازادم زیاده حوصلم سرمیره.چرا زنگ نمیزنه بپرسه همش میگه گرفتار بودم.ی دختر پیس دبستانی داره و پسر زیر یکسال..برام رفتارش قابل درک نیس

انقدر دوستم ذهنت درگیر نکن احتمالا حوصله رفت و آمد نداره

پس چرا ذوق داشت بیاد شهر نزدیک خونمونه.پنح دقیقه هم نمیشع.چرا رفت امدش قطع کرد.اصلا ساعت ک باهم هسیم شوهرامون نیستن.هروقت زنگ زدم تا خونه نیست

عزیزم شاید همسرش دوس نداره رفتار و آمد داشته باشین یا شاید خودش اینقدر درگیره که علاقه به رفت و امد زیاد نداره ب نظر من شما وقتتو برای خودت بزار ب زندگیت برس هر موقع ایشون خودش پیش قدم شد شمام شرایط داشتی باهاش وقت بگذرون 

ناراحت نباش منم دوست دارم با دوستام تلفنی صحبت کنم یا برم بیرون نه اینکه خونه همدیگه بریم هم شوهرم م ...

حالا بچه ها میگن سبک زندگی..ما زندگیمون خیلی بالاتره.درسته وسایل خونمون دست بچه هاز بین رفته .ولی اصلا خودم بالا نمیگیرم.خیلی ارتباط گرفتم.ولی نمیدونم ی وقت دخترش خیلی سلیطه بود شاید میترسبد بچه ها دعواشون بشه یا دیده دخترش با بچه های من ازتباط نمیگیره کشیده کنار ،ذهنم درگیر شده

تو روستا بود تازه اومده شهر..خونه اونا نوسازتره ما ویلایی هسبم..کاش میتونستم درونش بشناسم چی میگذره

یه عصر دعوتش کن یا زنگش بزن و ازش بپرس جریان چیه‌..شاید واقعا معذوریتی داره. میدونی واقعا حق داری فکر و خیال میکنی... اما تا از خودش نشنوی نمیشه قضاوت کرد

یه عصر دعوتش کن یا زنگش بزن و ازش بپرس جریان چیه‌..شاید واقعا معذوریتی داره. میدونی واقعا حق داری فک ...

روم نمیشه بپرسم بهم برخورده این رفتارس..چند باری زنگ زدم خودم ی بهونه اورده ک بخدا گرفتارم نمیرسم دخترم کلاس میزارم یا فلان بهمان..دلم نمیخاد خودم کوچک کنم

روم نمیشه بپرسم بهم برخورده این رفتارس..چند باری زنگ زدم خودم ی بهونه اورده ک بخدا گرفتارم نمیرسم دخ ...

واقلیت برای من عجیبه چرا انقدر اصرار داری

خب دوتا بچه داره واقعا سرش شلوغه مخصوصا اگر بچه هاش رو کلاس میبره یا خودش با خانواده اش به اندازه کافی ارتباط داره نیاز نمیبینه 

انقدر ذهنت درگیرش نکن وقتت رو جور دیگه پر کن فکر کن مثل قبل که نبوده

شاید درون گراس و هزار صحبت دیگه که نیاز نیس بهش فکرکنی

منم راستش خونه راحترم .ولی بیرون هم بیاد میریم.من وسیله ندارم اون داره.شوهرم اون دوهفته سزکار دو هفت ...

وقتی شوهرت هر روز باشه باید مدام غذا و...رو به راه باشه و با دوتا بچه فکر نمی‌کنم واقعا وقتی داشته باشه