2777
2789
عنوان

بنظرتون این ادم میخاد رفت امد کنه یا نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 33 پست
واقلیت برای من عجیبه چرا انقدر اصرار داریخب دوتا بچه داره واقعا سرش شلوغه مخصوصا اگر بچه هاش رو کلاس ...

راستش بهش زنگ زدم بخاطر ی سوالی ک داشتم،بهش گفتم بی معرفت نمیبینمت راستش بهش حق دادم.گفت دخترم ب سختی میبرم پیش دبستانی پسرم جای میزارم اون میبرم و میارم ،بعد دختر من کلاس اوله درس و مشغولیاتش بیشتره.بعد شیفت مخالف دخترم هست.گفت اون میاد ،اون میره اون میاد این میره.بعد ی روز درمیون دخترش کلاس میزاره گفت خودم کلافه هستم.ولی ربطی ب دو بچه نداره ک شما گفتین،منم دو بچه دارم

وقتی شوهرت هر روز باشه باید مدام غذا و...رو به راه باشه و با دوتا بچه فکر نمی‌کنم واقعا وقتی داشته ب ...

صحبت کردم باهاش ی جورای بهش حق دادم.شیفت دخترش مخاف شیفت دخترمه دخترش کلاس میبره.شوهرش ک خونه نیست مسولیت خرید و کارا رو دوش خودشه.وقتی شوهرش میاد تمام وقتش باشوهرشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب کردی پرسیدی و برات حل شد خداروشکر

آره.حتی میگفت حوصلم سرمیرقت میومد کنار پارک خونه ما ولی بهم زنگ نمیزد.خودش میگفت چون شبفت مخالف بودن زنگ نمیزدم.حالا عصر ک میومد،فوقش هم میومد مشکلی برای من نبود