2777
2789
عنوان

قرص ویتامین ب دوازده استفاده کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 22 پست
ممنون ازمایشدادید قبلش

خیر،چندسالته،اگه بالای ۴۰هستی نیاز به آزمایش نیست ،بعداز۴۰سالگی بایدحتماوینامین به بدن برسه،الانم هم بااین تغذیه های بدقبل از۴۰سالگی هم شروع کنی اصلان اشکال نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندسالته؟

من ۳۳ 

۳۴ 

ولی دو سه ماهه موهامو کوتاه کردم در حد یسانت رشد کرده فقطو ریزش گرفتم.

البته غدامم وکم کردم این مدت یکم لاغر شدم خودم خواستم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
وااای چقد زیاد مطمینید شاید خارجی بودن .دی ک کرون نیست میدونم .روزی یکی مصرف می‌کنید ؟ سردرد و ریزش ...

خارجیش رو نمی دونم ولی تو هر بسته دو ورق بود 

اره از هر کدوم دوتا میندازم 

تو فقط ویتامین ب ۱۲ بندازی هزینش خیلی کم میشه 

من یه هفته هست میندازم

من ۳۳ ۳۴ ولی دو سه ماهه موهامو کوتاه کردم در حد یسانت رشد کرده فقطو ریزش گرفتم.البته غدامم وکم کردم ...

خوب عزیزم حالا که تورژیمی حتماقرص آهن وامگا۳وب ۱۲روبخورکه ریزش مونگیری،من الان ۴۵سالمه ای کاش یکی بود بهم می‌گفت حالا که داری رژیم میگیری به بدنت حداقل ویتامین برسون که ریزش مونگیری

خوب عزیزم حالا که تورژیمی حتماقرص آهن وامگا۳وب ۱۲روبخورکه ریزش مونگیری،من الان ۴۵سالمه ای کاش یکی بو ...

ممنون عزیزم سلامت باشید قرص آهن از همون فروسولفات های اندازه عدسع؟روزی یکی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
بله،اگه نساختت خارجی بگیر،امکان داره یبوست برات بیاره

ممنون. امروز رفتم ی ورق زینک پلاس خریدم .درسته ک موقع مریضیزو سرما خوردگی نباید ویتامین خورد ؟؟ خوب شدم بخورم پس؟؟