2777
2789

عزیزم یکی از اشناهای ما چین هست گفت اینا شایعاته و اصلا از این خبرا نیست فقط ی نوع آنفولانزا بخاطر سرما شیوع پیدا کرده و رسانه ها بزرگش کردن

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ویروس جدید در کار نیست 

تا زمانی که ذهنت گول نخوره 

هر موقع ترامپ میاد بالا یه ویروسی ظهور می‌کنه !

عجیب نیست؟

زندگیتونو بکنین 

۷۰ درصد فوتی های کرونا از ترس و دلهره و تضعیف سیستم ایمنی از پا درآمدن!

با ی سرماخوردگی مسخره !

عزیزم یکی از اشناهای ما چین هست گفت اینا شایعاته و اصلا از این خبرا نیست فقط ی نوع آنفولانزا بخاطر س ...

عزیزمن گرفتم نزدیکدوهفته است امروز درد قفسه سینه شدید وتنگی نفس داشتم رفتم دکتر الکسیژن خونم ۹۷ بود دکتر گفت هرروز الکسیژن خونم روچک کنم تنگی نفس دارم

در حسرت مادر شدن .........
عزیزمن گرفتم نزدیکدوهفته است امروز درد قفسه سینه شدید وتنگی نفس داشتم رفتم دکتر الکسیژن خونم ۹۷ بود ...

ای وای علائم اولیه تون چی بود؟

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

😐😐😐😐ی سر بیمارستان بزن مخصوصا اطفال

عزیزم من اشتباه متوجه محتوای تاپیک شدم

تو رسانه شایعات شده بود ک ی ویروس جدید شدیدتر از کرونا داره از چین شیوع پیدا میکنه من فکر کردم منظور اسی اونه

وگرنه ویروس و آنفولانزا همیشه بوده و هست و خواهد بود ی بخشی از طبیعته

ای وای علائم اولیه تون چی بود؟

اولش یک گلو درد شدید چند دقیقه ای بعدش آبریزش سردرد چشم در که فکر کردم سینوزیت هست رفتم دکتر دارو گرفتم بعدش روز به روز درد قفسه سینه داشتم که امروز نفس کشیدنمم سخت شد 

در حسرت مادر شدن .........