2777
2789
عنوان

نامزدم بهم خیانت کرد اخرشم رفت💔🥺

615 بازدید | 42 پست

خیلی دوستششششششش داشتم اصلا نمیتونم برای توصیفش اندازه ای بگم ایقدر اخلاق های بد داشت ولی همش بخاطر دوست داشتنه تحمل میکردم(:

آخرش بهم خیانت کرد رفت💔💔

یاد روزا خوبمون میوفتم دلم میخاددددد بمیرم قشنگ مرگ ارومم می‌کنه اون لحظه هایی ک دست میکشیدم موهاش هعیییی(:

یهویی تغییر کرد قشنگ تا ده روز پیش هی میگف کی بیام خواستگاری ایطور کنم اوطو کنم یک سال باهم بودیم قصد جدی ازدواج بود اولش هم به همین قصد وارد رابطه شدم

اولین رابطه ام بود اخرینش(:

خاطراتش از ذهنم پاک نمیشه هرگز

ممنون میشم دعا کنید دانشگاه بیارم لاقل یکم پشیمون شع کیو از دست داده

(در ضمن به این معنا نیس قرار نیست هیچ وقت برگردیم بهم)

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترم🙂اروم باش خوب میشه تو سرتو گرم کن💙

🥲🥲سرمو گرم درس کردم فقط به امید اینکه دانشگاه بیارم هم خودم راحت شم هم اینکه بهش بفهمونم قوی بودم و رفتنش نتونست آینده مو خراب کنه( هرچند در حقیقت تونس)

ولی روزایی که میرم تو فکرش از درس خوندم حتی زده میشم

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

بمیرم برات آدما میرن دنبال لیاقتشون🥲

🥲💔هعی

اگر بفهمی چقدر براش خوب بوددددم

رفیقم میگه زیادی براش خوب بودیییی برا همین این شد 

عزیزم 

دختر قوی 

مطمئن باش خدا بهترشو سر راهت میذاره 

گوهر دل را مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 

بعدم عزیزم ما کسی که حتی خواستگاری نیومده و هیج نشونی نیست حالا چه برسه به عقد رو نامزد حساب نمیکنیم

فکر کردم عقدی 

یعنی هنوزم دوسش داری؟ 

من که خیلی نامزد سابقم رو دوست داشتم و وابسته بودم امت به محظ فهمیدن خیانتش و رد شدن از خط قرمزم مثل آشغال از قلب و زندگیم انداختمش بیرون 

عزیزم پیش خودت  چی فکردی؟!.

همه ی آدم ها رفتنی هستن 

نباید دلتو بهش خوش میکردی 

تو بیشتر  خودت اونو دوس داری واسه همین از دستش دادی🫶🏿🌝

پس اول واسه خودت ارزش قائل باش و خودت دوست داشته باش و خداتو✨️

بعدش اون پسر لیاقت نداشته صدرصد به تو خیانت کرد به اونم میکنه 🥲❤️

ذاتش خراب بوده دو رو یه ناراحت نباش ارزش نداره  

اولین عشق عشق کورکورانه هست و ادمو به قهقرا میبره دفعه بعد چشمو گوشت بیشتر وا میشه

بخدا کههه‌چنان عاشقشششش بودم وگرنه خشگل نبودااا  

دیگه هیچ وقت عاشق نمیشم با هیچکس هم نمیرم تو رابطه

خیلیا شرایط شما رو داشتن بلکه بیشتر 

خیلی زود فراموش کردن و حتی پشیمان ..

و زندگی بسیار بهتری بعد از اون ارتباط اشتباه داشتن

زمان بدین به این روزاتون میخندین

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

🥲🥲سرمو گرم درس کردم فقط به امید اینکه دانشگاه بیارم هم خودم راحت شم هم اینکه بهش بفهمونم قوی بودم ...

من آمپول ملیتاید خریدم 5 کیلو کم کردم در یک ماه . اما انواع آمپول لاغری ها ساکسندا ، ویکتوزا، ویکیتاید، ماسیزا ، مونجارو بود ، 

سا یتشون به اسم darmanestan بود اما شمارشونم میزارم که خواستین بخرین 09335554425  چون به من خیلی راهنمایی خوبی کردن تجهیزات پزشکی و پخش داروخانه هست من مشتری ثابت شدم چون دیابت دارم

تجربه هست همه اینا عزیزم 

پسرا تو رابطه دنبال منافع شون هستن 

شما زمانی موفقین که مثل خودشون منافع تون رو در نظر بگیرین 

خدا رو شکر که این آدم سمی وارد زندگی تون نشد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿