2777
2789
عنوان

نامزدم بهم خیانت کرد اخرشم رفت💔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 42 پست
عزیزم دختر قوی مطمئن باش خدا بهترشو سر راهت میذاره گوهر دل را مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن پیدا شود ...

❤️🥺🤝🌹

عزیزم نی نی سایت با کلمه پارتنر و دوست پسر اینا مشکل داره تاپیک میترکه

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه آدما یه همچین شکستیو تجربه کردن  برو خداروشکر کن ازدواج نکردی بعد ولت کنه الان فهمیدی خیلی بی لیاقته پس حتی لحظه ای فکر کردن به این موجود سم اشتباهه  بفکر خودت و درست باشه ازاین ادمای دوهزاری قراره زیاد ببینی

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

میگذره جانم 

سخته 

ولی خودتم میگی اخلاقای بد زیاد داشت...تو دوستی این اخلاقا به چشم آدم نمیاد  ولی بعد ازدواج واقعا آدم نمیتونه  تحمل کنه!اون رفت دنبال لیاقتش 

توام برو دنبال خواسته هات  درستو بخون بهش ثابت کن بدون اون تونستی از پس همه چی بربیای!

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
فکر کردم عقدی یعنی هنوزم دوسش داری؟ من که خیلی نامزد سابقم رو دوست داشتم و وابسته بودم امت به محظ فه ...

💔دوسششش دارمااا ولی ن مث قبل 

چون از وقتی که فهمیدم چه هول شده دختر میبره. خ و ن ه 

و اینا خیلی از دلم پریده بیرون خداروشکر 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

وقتی اذیتت میکرده یعنی یه آدم سمی و اشتباه بوده

اون عشقی هم که بهش داشتی خیلی غیرمنطقی بوده نمیتونم درک کنم واقعا

ولی اینو بدون الان نباید ناراحت باشی و گلایه کنی اتفاقا باید خدارو شکر کنی که اون آدم سمی از زندگیت رفته بیرون و از یه رابطه اشتباه اومدی بیرون

بخاطر یه آدم خیانتکار ناراحتی؟؟؟؟

درک نمیکنم بخدا😐🤦‍♀️

🥲🥲سرمو گرم درس کردم فقط به امید اینکه دانشگاه بیارم هم خودم راحت شم هم اینکه بهش بفهمونم قوی بودم ...

کار خوبی میکنی ولش کن برو دنبال ایندت مهم اینه اونی که عاشقت باشه و عاشقش باشی بیاد

عزیزم منم هفت سال پیش دقیقا این اتفاق برام افتاد فک کن با دوستم ازدواج کرد چند بار از عمد شیرینی پخش کرد ولی من خودمو نباختم درس خوندم کار کردم ورزش کردم بدنمو ساختم عاشق شدم ازدواج کردم ببین فقط ی درس بزرگ بهم داد اینم بود ک هیچ وقت ب خاطر کسی از خودم دست نکشم و اولویت خودم باشم و بس البته زخمی ک خوردم هنوز باهامه 

💜💙🧡تو نیمی از من نیستی تمام منی💜💙🧡

عزیزم پیش خودت چی فکردی؟!.همه ی آدم ها رفتنی هستن نباید دلتو بهش خوش میکردی تو بیشتر خودت اونو دوس ...

🤝🥺🥺❤️❤️❤️

هوللللههه الان با ده نفره

خیلیا شرایط شما رو داشتن بلکه بیشتر خیلی زود فراموش کردن و حتی پشیمان ..و زندگی بسیار بهتری بعد از ا ...

❤️🤝🤝ان شاءالله همیطور باضه