2777
2789

من امروز برنج با خورشت مرغ درست کردم بدون قطره ای روغن .

مرغو با ابو پیاز یه جوش دادم بوش بره .

بعد تو تابه گریل گذاشتم یه تفت خورد بدون روغن .

از اونور رب رو توی یه تابه با پودر پیاز و ادویه جان تفت دادم بدون روغن وقتی دیدم داره میچسبه با تابه کم آب اضافه کردم باز تفت دادم چند بار این کارو کردم تا آخرش رنگش باز شد .بعد پودر سیر  و یه مقدار دارچین هم ریختم و مرغارو بهش اضافه کردم و آب ریختم که بپره .

اواسط پخت هم الودو هویج اضافه کردم .شد یه خورشت خوشمزه بدون قطره ای روغن .

برنجمذبدون روغن پختم .

هم پلو با مرغ خوردم هم رژیمی .

چند روز پیش قرمه سبزی پختم اونم بدون روغن و سبزیش رو هم فقط با یه قاشق روغن زیتون تفت دادم .

البته زمان بر بود .

تو یه تابه نچسب خوب آب سبزیارو با شعله کم گرفتم خوب که آبش تبخیر شد .یه قاشق روغن زیتون ریختم رو سبزیا خوب هم زدم و ریختم تو ظرف نچسب گذاشتم داخل فر با حرارت ملایم آنقدر موند تا رنگش تیره شد .باید آنقدر شعله فر کم باشه که تیره بشه وتلخ نشه .

از طرف دیگه پیاز نگینی را همزمان با گوشت داخل قابلمه ریختم با شعله کم و با همان چربی گوشت کمکم پیاز و گوشت سرخ شدن بعد ادویه زدم و لوبیا و سبزی رو هم اضافه کردم و با شعله کم گذاشتم خوب خوب تو مدت زیاد بپره 

عالی شد .واقعا خوشمزه شد

ماکارونی هم درست کردم بدون روغن و تنها از چربی گوشت چرخ‌کرده برای تفت دادن رب و پیاز استفاده کردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا من امروز قرمه سبزی درست مردم بایه وجب روغن. چراباید این تاپیکو ببینم😂

به خدا منم همینطور بودم هم خودم چاق شدم هم دخترم هم شوهرم .

الان خودم با رژیم لاغر شدم اما دخترم تپله .

شوهرمم کبدش گرید ۳.خیلی خطرناکه .مجبور شدم این کارو کنم .ولی حسش خیلی خوبه واقعا .خوردن غذا های سالم

حالا چرا اینقدر اصرار داری بی روغن باشه همه چی؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بنظرم یمقدار روغن خوشمزه تر میکنه غذا رو .نه اونقد زیاد ضرری هم نداره ..البته من خودمم برنجم روغن نمیزنم سرسفره روغن کنجد یا زیتون میریزم روش یا کره

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
به خدا منم همینطور بودم هم خودم چاق شدم هم دخترم هم شوهرم .الان خودم با رژیم لاغر شدم اما دخترم تپله ...

من هرچی میخورم تکون‌نمیخورم😑شوهرمم چند ساله همون وزنه ولی یکم کبدشم چربه باید رعایت کرد

بنظرم یمقدار روغن خوشمزه تر میکنه غذا رو .نه اونقد زیاد ضرری هم نداره ..البته من خودمم برنجم روغن نم ...

اگه وضعیت کبدتون نرماله اشکال ندارد ولی اگه چربه اصلا همون روغ رو هم نزنید مره که خیلی چاق کنندس

اره ولی باید کمتر چربی بخوره

دشمنشم فستفوده

منو شو رم خیلی فستفود خور بودیم .

الان به این روز افتاده .

من به خاطر هیکلم خودمو اوکی کردم ولی شوهرم الان که کبدش گرید ۳شده به بفکر افتاده اونم باز غر غر میکنه

اگه وضعیت کبدتون نرماله اشکال ندارد ولی اگه چربه اصلا همون روغ رو هم نزنید مره که خیلی چاق کنندس

نه عزیزم من اینقد لاغرم ..روغن مجبورم بزنم بخاطر یبوستم ..خود روغن زیتون برای کبد عالیه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بستگی داره به ادمش

شخص خودم غذای بدون روغن لب نمیزنم

غذا باید چرب و چیلی باشه..به به

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯