2777
2789
حالا چرا 30 نه 29 بله

چون لوازم خریدم

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه چیز پیشنهاد بدین زیر 500

پیرهن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من شوهرم چیزی برام نخرید امسال 

البته که یکم اوضاع فکری و مالی خرابه 

منم کادو نمیخرم دارم خودم براش باکس گل ربانی درست میکنم😅😅

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری

من نمیدونم مام تازه نامزده کردیم 

ساعت و اینا برای عقد خریدیم 

لباس برای یلدا

نمیدونم چی بگیرم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
😂منی که نه ترمیم دارم نه کاشت ناخن طبیعی خدمه😋البته چون نماز مخونم

والله خواهر منم بخاطر افسردگیم میریم..این کارای کوچیک یکم حالمو بهتر میکنه..اصلا دلخوشی ندارم😪😪😪😪😭😭😭😭😭

😂منی که نه ترمیم دارم نه کاشت ناخن طبیعی خدمه😋البته چون نماز مخونم

منم تابحال  کاشت نرفتم ولی برای دیگران میبینم خوشم میاد

ولی خودم اصلا اعصابشو ندارم دوس دارم خمیشه ناخنام کوتاه و تمیز باشن

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش
من شوهرم چیزی برام نخرید امسال البته که یکم اوضاع فکری و مالی خرابه منم کادو نمیخرم دارم خودم براش ب ...

چطوری درست میکنی خوشگل میشه ؟ینی از گل خوشش میاد ؟شوهرمن که خوشش نمیاد یکم از طبیعی خوشش میاد