2777
2789
من نمیدونم مام تازه نامزده کردیم ساعت و اینا برای عقد خریدیم لباس برای یلدانمیدونم چی بگیرم

طلا فروشی دستبند چرم داره که جلوش طلا کار شده ولی نمی دونم قیمت چقدره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تابحال کاشت نرفتم ولی برای دیگران میبینم خوشم میادولی خودم اصلا اعصابشو ندارم دوس دارم خمیشه نا ...

بیخیال باو میگن هرچی مریضی اینا داره آدم از ناخناش در میاد حالا اونا رو لاک و اینا کاشت اینا بکنن مریضی میمونه تو بدن

چطوری درست میکنی خوشگل میشه ؟ینی از گل خوشش میاد ؟شوهرمن که خوشش نمیاد یکم از طبیعی خوشش میاد

توی اینستا اموزش هاش هست 

والا من کلا کارهای هنری خوشم میاد شوهرمم دوست داره ذوق می‌کنه یه چیز خودم براش درست کنم

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
😂😂😂🤦منم بعضی وقتا همون موقع میزنم 😂😂😂بعد حالیه یه روز پریود نبودم زدم شوهرم تا دید گفت پریودی

عزیزم من هرکار میکنم ناخنام تا یکم بلند میشن میشکنن..ناخن کوتاهم لاک جالب نمیشه..میرم کاشت میکنم