2777
2789
عنوان

دوستان شما باشین با مادر شوهرتون میریم خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 43 پست
نه کجا بریم 😅

هیجا ؟

تازه من رابطه م باهاشون خوبم نیست صمیمی نیستیم 😁😁با خواهر شوهرم میریم باشگاه 

با یکی دیگشون خریدم میرم بعضی وقتا 

مادرشوهرم سنش بالاست دیگه اهل گشت و گذار نیست ولی بعضی وقتا نوبت دخترش صبح باشه کسی نباشه ببرتش میرم میبرمش دکتر 😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اگه مادرشوهرم بیاد بدتریه چیز گرون ترمیخره برام شایدگرون ترازچیزی که باشوهرم میرفتیم 😬

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
هیجا ؟تازه من رابطه م باهاشون خوبم نیست صمیمی نیستیم 😁😁با خواهر شوهرم میریم باشگاه با یکی دیگشون خ ...

من رابطم باهاشون عالیه 

یعنی فراتر از عالی 

اما جایی نمیریم . دقیقا هیچ جا .. نه سفر . نه خرید . نه دکتر . مهمونی مشترک هم بخواییم بریم جدا جدا میریم و بعد هرکی خونه ی خودش 

رابطه ی عالی و رسمی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم زیاد نمیرم باهاشون اما همچین خریدی بنظرم باید یکی باشه کاربلد منم خودم بلد نیستم ک مگه مادرشوعر

بالاخره آدم یاد میگیره همه چیو 

من فقط با همسرم میرم 

اهل نظرخواهی و مشورت نیستم اصلا 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مطمعنی رابطه ت عالیه ؟😁😁😁

بله عالیه 

اما حد و مرزها رعایت میشه و رفتارم رسمی هست ‌. در نتیجه اونا هم رسمی و محترمانه برخورد میکنن

بله عالیه اما حد و مرزها رعایت میشه و رفتارم رسمی هست ‌. در نتیجه اونا هم رسمی و محترمانه برخورد میک ...

اصلا ربطی به حد و مرز نداره اینکه با هم بیرون یا مهمونی برید 

الان من مادر شوهرمو ببرم دکتر یا با خواهر شوهرم برم باشگاه یا خرید چه حد و مرزی حفظ نمیشه ؟😆😆😁😁😁

تقصیر این کلیپای اینستا هستا 

اتفاقا ما هم خیلی با هم رسمی هستیم 

بله عالیه اما حد و مرزها رعایت میشه و رفتارم رسمی هست ‌. در نتیجه اونا هم رسمی و محترمانه برخورد میک ...

ولی غریبه که نیستیم اینطوری سرد و خشک رفتار کنیم 

به هر حال اونا هم فامیل نزدیک هستن 

اصلا ربطی به حد و مرز نداره اینکه با هم بیرون یا مهمونی برید الان من مادر شوهرمو ببرم دکتر یا با خوا ...

چه ربطی به کلیپ اینستا داره عزیزم ؟

مگه من تازه عروسم ؟ 😅 من کلا اخلاقم این شکلیه . ۱۷ ساله با همسرمم و عین این ۱۷ سال همین بودم .‌ نمیگم با کسی میری چیزی میشه ، من صمیمیت و از یه حدی بیشتر بودن روابط رو دوست ندارم . رسمی بودن و فاصله داشتن و احترام کامل رو بیشتر از صمیمیت دوست دارم . شما صمیمیت رو دوست داری . خیلیم عالیه 

هرکی هرجور کیف میکنه باید زندگی کنه

ولی غریبه که نیستیم اینطوری سرد و خشک رفتار کنیم به هر حال اونا هم فامیل نزدیک هستن

چرا غریبه ایم 

فامیل نیستیم 

من فقط به واسطه ی ازدواج با همسرم عروسشون شدم ، و اونا هم فقط بستگانِ همسرم هستن .. نه چیزی بیشتر و نه کمتر 

من ترجیح میدم نقش ها سرجاش بمونه تا توقعی هم پیش نیاد .. منظورم توقعات دو طرفه هست

میگه من سر در نمیارم مادر بهتر میدونه با اون بری بهترهمنم گیر کردم والا اخه تا حالام تنهایی نرفتم خر ...

بگو قیمت گرمش همه جا یکی هست فقط اجرت کارا متفاوته خودم میدونم

تنهایی که کاری نداره یکم احتیاط کن

با مامانت برو