من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من اگه مادرشوهرم بیاد بدتریه چیز گرون ترمیخره برام شایدگرون ترازچیزی که باشوهرم میرفتیم 😬
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
اصلا ربطی به حد و مرز نداره اینکه با هم بیرون یا مهمونی برید الان من مادر شوهرمو ببرم دکتر یا با خوا ...
چه ربطی به کلیپ اینستا داره عزیزم ؟
مگه من تازه عروسم ؟ 😅 من کلا اخلاقم این شکلیه . ۱۷ ساله با همسرمم و عین این ۱۷ سال همین بودم . نمیگم با کسی میری چیزی میشه ، من صمیمیت و از یه حدی بیشتر بودن روابط رو دوست ندارم . رسمی بودن و فاصله داشتن و احترام کامل رو بیشتر از صمیمیت دوست دارم . شما صمیمیت رو دوست داری . خیلیم عالیه
هرکی هرجور کیف میکنه باید زندگی کنه
یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan