2777
2789
عنوان

UNPOPULAR FACTS

104 بازدید | 22 پست

نظریه های نامحبوبتونو بگید 

وبگید با چقد از نظریه های من موافقید

1●لازمه پیشرفت کردن دور بودن از رابطه احساسیه! 

2●شکلات تلخ بهتر از شیرینه

3●پتو نباشه خواب اصلا مزه نمیده

4●‏موهای طبیعی و بعضا پف خیلی قشنگ تر از کراتین سگ لیسیده روی سره

5●اپل‌واچ یه اکسسوری اسپورته، وقتی با کت شلوار یا لباس مجلسی زنونه می‌بندید دستتون، مثل اینه که پاستا رو با نون بربری و نوشابا خورده باشی.

6●نظریه کم طرفدار :زن ها نمیتونن مردها رو تغییر بدن اما مردها خودشون به خاطر زنی که دوستش دارن تغییر می کنند

7●نمیدونم نظریه محبوبه یا نامحبوب

ولی اگه اینایی که تو جمع حرف نمیزنن 

رو تنها گیر بیارین و باهاشون صحبت کنین

میبینین حرفاشون به اندازه‌ی کل جمع محتوا داره

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زمین کروی نیست مسطحهچند همسری واقعیتهطبیعت به ضرر مرد و زمان به ضرر زنهخیانت بعضی وقتا توجیه دارهسفر ...

دو تای اخریت تو کتم نمیره😂😂

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

ازدواج توی سنین 25 تا 35 سال پایداری بیشتری داره تا چه بالای 35 چه پایین 25

دلیل: اوج تعادل احساسات و بلوغ فکری توی این دوران است بعد 35 هورمون های عشق و هیجان که لازمه زندگی هست به قدری کاهش پیدا میکنه و حتی احتمال افسردگی برای انسان بیشتر هست...

قبل 25 هم بلوغ فکری و تجربه کمتر است

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

نظریه تئوری دارک و کمی محبوب: هیتلر بعد جنگ جهانی دوم نمرد و هیچ وقت جسدش متعلق به اون نبود و به آرژانتین رفت و اواخر مرگش هم نقشه حمله دوباره رو طراحی کرد....

استالین هم اینو میدونست ولی هیچ وقت برای اینکه مردم شورش نکنن و یا رایش جدید بوجود نیاد این خبر رو درج نکرد

نظریه ای که شدیدا میدونم خانما قبولش ندارن: آقایون توی خیلی شرایط احساسات و عشق واقعی تر و بیشتری دا ...

این واقعا حقه

7رو بشدت موافقم چون خودم یکی از اونام

نمیدونم فکت هایی که من میگم محبوبه یا نامحبوب ولی خب...

1•یه دختر از یه خانواده کنترلگر تنها راه مستقل شدنش درس خوندنه

2•مردم به حرف ها و کارای خوشگل ها توجه بیشتری میکنن و حرف هاشونو بیشتر قبول دارند.

3• مردم جذب اونایی میشن که برای زمانشون ارزش قائل هستن و طوری رفتار میکنن که انگار باهمه کس هم حرف نمیشن و خب مردم اصولا دوست دارن با همچین ادمایی رفاقت کنند

4•اونایی که تو جمع ساکت هستن وایب پاچه خوار بودن رو به بقیه میدن و یجورایی بقیه فکر میکنن موذی هستن این افراد(البته اینطور نیست و اونا کاملا خاکی و اهل دل هستن اکثرشون)

5• هیچ کس باورش نمیشه اونی که خیلی جک میگه و همه رو میخندونه یوقتایی میتونه از شب تا صبح از غم گریه کنه.

6•دهاتی ها تو دید جامعه ادمای بی کلاس و کم سوادی هستن و به عنوان توهین از کلمه دهاتی استفاده میکنن(درواقع اکثر دهاتی های نسل جدید فهیم و خوش پوش و با سواد هستن و خب این باور که دهاتیا بی کلاسن یه باور پوسیده مضخرفه)

7•دخترا دوست دارن اختلاف قدشون به پارتنرشون نشون بدن که قدشون کوتاه تر از اونه و از این کار لذت میبرن

8•پسرا دوست دارن قلدر بودنشونو به پارتنرشون نشون بدن و احساس غرور میکنن

9•جدیدا اکثر پسرا پایدارن به پارتنرشون یا حتی اکسشون:)

10•همه کنکوریا فکر میکنن اگر برگردن به عقب بیشتر درس میخونن ولی درواقع اصلا اینطور نیست.

اعتراض وارد است.😁😂

تا فکتی دیگر بدرود.

نظریه راجب روابط: وقتی با یک شخص به قدر کافی صمیمی میشید و یا عاشق میشید عکس العمل هاتون دو طرفه میشه...

یعنی اگه زمانی جدا بشید منتظر بازگشتش باشید اون هم احتمال داره باشه، اگه منتظر قرار بیرون باشید اون هم منتظر هست، و اگه احساس خیلی صمیمیت داشته باشید اون هم به این شکل هست

7رو بشدت موافقم چون خودم یکی از اونامنمیدونم فکت هایی که من میگم محبوبه یا نامحبوب ولی خب...1•یه دخت ...

2 تا حدودی درسته ولی خوشگل ها ممکنه توی چشم باشن ولی همونقدر که محبوب هستن همونقدر هم اگه زمین بخورن و بد رفتار کنن از چشم بدجوری میوفتن...

یک قانونی وجود داره میگه وقتی بلند پروازی میکنی مراقب باش زمین خوردنتم آسیب و دردش بیشتره