2777
2789
عنوان

UNPOPULAR FACTS

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 22 پست
7رو بشدت موافقم چون خودم یکی از اونامنمیدونم فکت هایی که من میگم محبوبه یا نامحبوب ولی خب...1•یه دخت ...

همش عالی بود و بیشترش نودم بودم مخصوصا پاچه خواره و جک گوعه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تشکر🌱🌱

خواهش میکنم 🌹

سنتون 18 ساله ولی مغزتون پخته و به بلوغ فکری رسیده هست...

یک فکتی که خیلیا اینجا اشتباه میکنن اینه که طرز فکر پخته و بالغ ربطی به 18 سال یا 40 سال نداره...

خیلیا 40 سالشونه ولی رفتارشون از بچه 14 ساله هم کمتره...

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خواهش میکنم 🌹سنتون 18 ساله ولی مغزتون پخته و به بلوغ فکری رسیده هست...یک فکتی که خیلیا اینجا اشتباه ...

ممنونم شما لطف دارید به بنده🌹

بله همینطوره،من بارها تاپیک زدم که دوستان اینقدر نگید سایت پراز بچه شده،خب بچه ای که توسایته حتما نیاز به راهنمایی یه بچه هم سن خودش داشته،یا حتی نیاز به راهنمایی یکی که مثل مادر و خواهرش باشن...

بعد اینکه هرکسی اونقدر شعور داره که توی تاپیکای مربوط به سن خودش بره!

اینم یه فکته راجب نی نی سایت🥲😅

درهر صورت ممنونم بابت نظرتون🌱🌹

ممنونم شما لطف دارید به بنده🌹بله همینطوره،من بارها تاپیک زدم که دوستان اینقدر نگید سایت پراز بچه شد ...

چیزی که اشتباه توی ایران مخصوصا بین خانم های اینجا جا افتاده این است که 18 سال رو بچه حساب میکنن!!!

چه قانون کشورمون چه کل جهان و چه بیولوژیک 18 19 سال دیگه بالغ هست!!!

فردی که سن رو ملاک بالغی قرار میده و یا 18 سال سن رو بچه میدونه بنظرم بالغ نیست خودش...

بخدا کسایی ادعای بزرگی اینجا دارن که از زندگی فقط خوردن و خوابیدن و مفت خوری بلدن و یا اصلا دو کلام راجب انسان و اجتماع و بیولوژیک تحقیقی ندارن و کل اطلاعاتشون حرف های کوچه بازاری راننده تاکسیا و عذرا خانم سر پاک کردن سبزی هست 😂😂

جدی نگیرید این حرفارو شما خانم پخته و موفقی هستید...

انشالله بهترینا نصیب خودتون و خانوادتون بشه 🌹🙌

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁