2777
2789
عنوان

بنظرتون اشکال برادر بفهمه خواهرش پریوده 🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 43 پست

ما مذهبی هستیم ولی برا ما ن اصلا اشکال نداره  خیلی وقتا تابلو ام میشه حتی برادرم به روم آورده ولی اشکال نداره اصلا کسی احساس زشت بودن نداره    ولی خوب یه چیز نسبتا شخصیه قرار نیست ک من وسط خیابون یا پیش خانوادم داد بزنم هر دفه بگم من فلان      ولی در کل نه زشت نیست طبیعیه

خدایا خودمو به تو سپردم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم سخته خواستی باهام حرف بزن🤣🤣حتی تو فیلم ها هم‌ندیدم همچین سمی و .

از نظر من سم ترین کامنتا متعلق ب شماست ک فکر می‌کنی بامزه ای

You can’t stop me lovin’ myself_شاعر و نقاش🥺🌙🌕-مراقب خودت باش توت فرنگیم🥺🍓A_

والا معمولا وقتی دختر پری میشه همه میفهمم مثلا پدر من که میفهمید قطعا کلی هم تقویتی می‌خرید ولی دیگه به روش نمی‌آورد دلیلی هم ندارد من هر دفعه برم بغل پدر و برادر گریه کنم الانم همسرم برای دخترم همینجوری بغلش هم می‌کنه حتی کادو هم خرید چون بار اول شوکه بود از فکرش بیاد بیرون ولی دقیقا این ادعاها رو در نیاوردن 

به نظرم لزومی نداره بیان شه یه سری مسائل شخصی هستن و مربوط به فیزیولوژیک طبیعی بدن ولی گفتن ندارن خونواده خودشون متوجه میشن . بعد مثلا اون دختر بره به برادرش بگه امروز سیکلمه خونریزی زیاده؟؟؟ که چی باهام حرف بزن

پریودی یک چیز عادیه نشون دهنده سلامت بدن هستش

باید خانواده در جریان باشن تا بیشتر هوای خانم یا دخترشون رو داشته باشن

امیدوارم دیگه همچین تفکری نسبت به پریود وجود نداشته باشه🙂

من یک افغانم و به وطنم افغانستان افتخار میکنم🇦🇫♥️

پریودی برای دختر علامت بلوغه همون طور که برای پسر محتلم شدن تو خواب علامت بلوغه حالا فرض کنه بیاد بگ ...

یه سوال دارم احیانا شما از اون دسته نیستید ک با افتخار برای پسرهاشون ختنه سورون میگیرن ولی همه چی برای دختراشون عیبه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه سوال دارم احیانا شما از اون دسته نیستید ک با افتخار برای پسرهاشون ختنه سورون میگیرن ولی همه چی بر ...

خیر هیچ کدوم از این کارا افتخاری برای کسی نداره و بلوغ پسر و دخترم با همونی که گفتم اتفاق میوفته و هر دو باید درک بشن ولی لازم نیست همه جهانیان ازش باخبر بشن

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خیر هیچ کدوم از این کارا افتخاری برای کسی نداره و بلوغ پسر و دخترم با همونی که گفتم اتفاق میوفته و ه ...

بازم جای شکر داره، اخه اکثرا فکرمیکنن برای پسر همه مراحل زندگیش افتخارامیز و دختر پنهان کردنی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بازم جای شکر داره، اخه اکثرا فکرمیکنن برای پسر همه مراحل زندگیش افتخارامیز و دختر پنهان کردنی

من جشن بلوغ برای دخترا دیدم ولی اصلا ندیدم برای پسر بگیرن متاسفانه جامعه یه حالیه که یا از اینور بوم میوفته یا انور بوم. به هر حال بلوغ سن سختیه هم برای دختر هم پسر.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.