2777
2789
عنوان

بنظرتون اشکال برادر بفهمه خواهرش پریوده 🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 43 پست
اینکه بفهمه عجیب نیست اینکه بغلش کرده و اون حرفارو زده عجیبه

عجیب چیه خب ؟😂 کلا تموم فامیل روشن فکر بعد،مامان بابای من فقط اینطورین🫤😂

You can’t stop me lovin’ myself_شاعر و نقاش🥺🌙🌕-مراقب خودت باش توت فرنگیم🥺🍓A_

من خودم راحت نیستم اونسری داداشم بهم گفت مث سگ میمونی تو پی ام اسی فک کنم ب قدری خجالت کشیدم ک مردم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر‌ منم ایرادی نداره و چیزی‌ نیست که نیاز به پنهان کردن داشته باشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عزیزم با مامانتون مخالفت نکنید چون اینجوری بزرگ شدن وپریود شدن براشون یه تابو بوده وسخت میشه نظرشونو تغییر دادولی تو دوره الان هممون میدونیم که یه عملکرد طبیعیه بدنه حالا نمیگم همه جا جار بزنیم ولی خب انقدر قایم کردن و... واقعا دلیلی نداره اتفاقا آفرین به تربیت اون آقا پسر وخوش به حال زنش 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
پریود توی کدوم کتاب قانون جرم محسوب شده که آدم پنهانش کنه؟ یه چیز طبیعیهنمیگم آدم جار بزنه ولی خب کس ...

من که برادر ندارم ولی پدرم که بود

ولی هروقت اینجوری بودم تو خونه میدونستن اون روز من کمر درد دارم تا چند روز دیگه کاریم نداشتن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

یه چیزطبیعیه همه دارن مراعات شخصی که پریوده روبکنن خوبه ولی کارای دیگه بنظرم مسخره بازیه روشن فکراریپ نزنن عقایدشونوبرام ننویسن منم مثل همه نظرموگفتم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

پریودی برای دختر علامت بلوغه همون طور که برای پسر محتلم شدن تو خواب علامت بلوغه حالا فرض کنه بیاد بگه آجی تو خواب ارضا شدم خواهرش براش گل بگیره و بغلش کنه و بگه اگه خواستی بیا باهام حرف بزنه نظرتون در مورد اون پسر چیه؟

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
پریودی برای دختر علامت بلوغه همون طور که برای پسر محتلم شدن تو خواب علامت بلوغه حالا فرض کنه بیاد بگ ...

محتلم عزیزم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من خودم خجالت میکشم وگرنه مهم نیست ولی باخواهر زاده راحتم یعنی اون کلا تواین مسائل خیره س خودش میگه مگه چیه 😁😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عجیب چیه خب ؟😂 کلا تموم فامیل روشن فکر بعد،مامان بابای من فقط اینطورین🫤😂

خانواده من براشون این‌چیزها تابو نیست،،من هیچ‌وقت خودم پد نخریدم و همیشه از بابام و داداشم خواستن که بخرن و اونام همیشه خریدن و مامانم همیشه گفته دخترم دل‌درد داره ازش کاری نخواید و اذیتش نکنید و این حرفا ولی اینکه داداشه بغلش کنه و اون حرفا شخصا برام عجیبه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش