2777
2789

؟شهریش چنده؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که این سؤال میپرسه یعنی درسش اونقدرها قوی نيست پس باید بهش گفت فارق‌التحصیلی سخت‌تره از قبول شدن ...

من نظام قدیمم برای همین پرسیدم

از نظام‌جدید چیزی نمیدونم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
چرا ازاد گل؟چرا ملی نه؟

من نظام قدیمم خیلی وقته از درس فاصله گرفتم برای همین میپرسم

با خوابگاه ۳۰ میلیون

بدون خوابگاه چی

برای شما ک نظام قدیمی و فاصله داشتی ن اینکه سخت باشه ولی تلاش خوبی میخواد

چون یازدهم و دوازدهمم نهاییه

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

من نظام قدیمم خیلی وقته از درس فاصله گرفتم برای همین میپرسم

این چه حرفیع اخه من ادم میشناسم نظام قدیم بوده پارسال کنکور داد پزشک مشهد قبول شده بود تازه از اذر 

الان یه سریا که خدشون به جایی نرسیدن میان میگن دیره فلان تو نمیرسی!در صورتی من میتونم تا صبح برات مثال بزنم از الان بشین بخون برنامه خوب برو جلو خاصی تا کلاس افلاین هم بهت بگم با اونا بری جلو به کنکور اردیبهشت هم میرسی تازه!فقط نا امید نباش و بخون 

برای شما ک نظام قدیمی و فاصله داشتی ن اینکه سخت باشه ولی تلاش خوبی میخوادچون یازدهم و دوازدهمم نهایی ...

درسته

این چه حرفیع اخه من ادم میشناسم نظام قدیم بوده پارسال کنکور داد پزشک مشهد قبول شده بود تازه از اذر ا ...

هزینه زیادی برای کلاسا نمیتونم بکنم چون زیر قسط هستیم اما واقعا دلم میخواد پرستار بشم از طرفی نظام قدیم هستم فکرمیکنم باید زیاد هزینه کنم

ممنون میشم کمک کنین