2777
2789
عنوان

دخترا گوشیشو نمیده مشکوکه خیلی

135 بازدید | 15 پست

سلام دخترا خوبین بچه ها من سه سالونیمه با کسی هستم خیلیم دوستش دارم از جونم واسش مایه گزاشتم خب ایشونم خوبه هوامو داره پشتمه انا یه نقص بزرگی داره به هیییییییییییییچ عنوان گوشیشو نمیده بمن الان سه ساله ک نمیده من دختری نیستم مدام تو گوشی یکی باشم اما این خیلی ضایس. بهش میگم مگ چیداری توش میگ فیلمای مسخره چتای مسخره با دوستام دارم دلم نمیخاد تو ببینی گفتم اوکی تو گالریو چت های دوستات نمیرم ولی بازم نمیده میگ خوشم نمیاد من دارم دق میکنم الان چیکار کنم حتی به مادرمم گفتم گفت خاکبرسرت خب مشخصه دیگ ک یه خبریه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین الان باهاش کات کردم🥲

عزیزم فک کنم خیلی بهش اعتماد داری که تو این سه سال شک نکردی شایدم فک کردی اهل خیانت نیس ولی اون باید خیالتو راحت میکرد اگه براش مهم بود پسرا خیلی راحت میتونن ادمو مطمعن کنن باید اونقد باهات راحت بود که گوشیو بهت میداد سه سال یه عمره 

عزیزم فک کنم خیلی بهش اعتماد داری که تو این سه سال شک نکردی شایدم فک کردی اهل خیانت نیس ولی اون باید ...

سه سال تلاش کردم همیشه غر میزدم بهش میگفت چرا غر میزنی سره گوشی منم مثلا اخلاقمو بهتر میکردم یک ماه غر نمیزدم بازم نمیداد هی میگفت نگو اسمشو نیار خودم میدم منم دیگ نمیتونستم تحمل کنم مدام غر میزدم اگ خیالمو راحت میکرد واسه چی ترکش میکردم نشد ک نشد 

من نمی‌دونم این آدم چه دلیلی داره

اما من وقتی تو رابطه بودم، هیچ خیانتی تو کارم نبود اما به هیچ وجه گوشیم رو دستش ندادم

عکس های شخصی خودم و رفیقام

پیام های شخصی خودم و رفیقام

پیام های خانوادگی

و .. 

دلایل من بود

الان شما میگی من پیام نمی‌بینم ولی جز پیامک ها و گالری جای دیدنی نداره گوشی، بازیاش رو که نمی‌خوای ببینی

یا شبکه های اجتماعی باز می‌کنی یا سراغ عکس و ویدیو میری

دیگه بقیه اش چیزی نیست که

شاید اونم چنین دلایلی داره

پارتنر من گوشیش رو میداد ولی وارد چت رفیقش میشدم عین فشنگ میپرید 😂