2777
2789

چون برای من گفتن تو عروسی گناه اتفاق می افته ما نمی‌خواهیم مجلس گناه بگیریم 

منم علی رغم اینکه شوهرم اصرار کرد گفتم نمیام و اینجوری الان ما خونه ایم 

بچه ها من مجردم آینو یه کار بر دیکه نوشته بود منظورش چی بود از این حرف چرا گناه میشع برام توضیح بدین

هیچی ازتاپیکت نفهمیدم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده شوهرش بهش گفته بودن چون توی مجلس عروسی رقص و اینا اتفاق می‌افته گناه عروسی نگیریم البته بیشتر از خساست شوهرش این چیزا سرچشمه می‌گرفت شوهرش که خیلی آدم خسیس و بی‌عرضه‌ای بود گفته بود این کارو نکنیم خانواده‌اشم همراهیش کرده بودن استارتر هم قبول کرده بود بعدشم که خواهر شوهره ازدواج کرده بود براش خانواده شوهرش عروسی گرفته بودن استارتر به تلافی این کارش نه خودش رفته بود نه اجازه داده بود همسرش بره

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

خانواده شوهرش بهش گفته بودن چون توی مجلس عروسی رقص و اینا اتفاق می‌افته گناه عروسی نگیریم البته بیشت ...

ممنون

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
🥲🥲🥲🥲🥲چرا نفهمیدی آخه بابا اون بالایی چی بود منظورش

کدوم بالایی 🥴🫥😐