2777
2789
عنوان

از دوستم متنفررررم روانمو بهم میریزه وقتی باهاش حرف میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 37 پست
نمیتونی از یکی مثل پدرت بگیری؟

نه نمیتونم 

نمیدونی وقتی باهاش حرف میزنم حتی حرفای روزمره افکارم بهم میریزه نفرت دارم بهش نفررررررت

صبح زنگ زد در حد چن دقیقه حرف زدیم الان یه طوریه حالم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله خانم کاملا طبیعیهبرای من طوری بود که یه روز با دوستام جمع میشدممیدیدم نیومده اون دوستم خوشحال می ...

در حقت بدی کرده بود؟؟؟

این دوستم در حقم خوبی کرده ..بقول مامانم کسی پول قرض نمیداد بهت ولی دوستت داد.مامانم میگه حفظ ظاهر کن

دارم حفظ ظاهر میکنم ولی روانم چی؟

صبح زنگ زد در حد چیکار میکنی و اینا حرف زدیم ..الان چون صداشو شنیدم میخوام سرمو بکوبم دیوار نفرت تموم وجودمو گرفته..از وقتی فهمیدم حسوده اینطوری شده حسم بهش .

یجوری نفرت دارم حاضرم بکشمش برم زندان 

چن روز پیش از دهنش پرید پیج کاری دوس پسرم سابقمو داره و چکش میکنه

دوس پسری که قصدمون جدی بود خانواده ها خبر داشتن

وقتی از دهنش پرید خودشم قیافش یطوری شد

چقدر هم صمیمیه باهات😟

اره صمیمی هستیم 

بعد کات با دوس پسرم که مث نامزد بودیم من فهمیدم دوستم خیر منو نمی‌خواسته حسودم بوده ..واقعا نمیتونم تحمل کنم انقد حسودیشو .وقتی کات کردم حالم ب شدت بد بود چن روز نه زنگ میزد نه حالمو میپرسید 

احساس میکنم حسادت از چشاش میباره 

خب هر چی زودتر پولشو پس بده بعد قطع رابطه کن

تو فکرشم ولی نمیتونم تحملش کنم واقعا 

الان مغزم درد میکنه چون چن دقیقه تلفنی حرف زدیم 

وای دارم روانی میشم متنفررررررررم ازش

در حقت بدی کرده بود؟؟؟این دوستم در حقم خوبی کرده ..بقول مامانم کسی پول قرض نمیداد بهت ولی دوستت داد. ...

هم خوبی کرده هم بدی کرده

ببین شما 

من نمیذاشتم با من اینکارو بکنه ولی بچه هارو میدید گوشیشون رو میگرفت همه جاشو چک می‌کرد

میرفتیم یه چیزی بخریم پولو میگرفت خودش میزاشت اونجا

من نمیذاشتم با پولی که من آوردم اینکارو بکنه چون هی میخواست بفهمونه که من از شما بهترم من زیر بار این حرف زور نرفتم چون میدونستم از هممون بدتره فقط الکی ادعا داره

سر همین کاراش و کارهای بدتر مثل سو استفاده کردن از راز ها خیلی ازش بدم اومده 

هم خوبی کرده هم بدی کردهببین شما من نمیذاشتم با من اینکارو بکنه ولی بچه هارو میدید گوشیشون رو میگرفت ...

دوست من بااینکه درب و داغونه خودشو از همه سر میدونه اعتماد ب سقفه فقط..فقط ادعاست 

خانوادش بدرد نخورن..احساس میکنم باهاش بودن برام کسر شانه 

تو فکرشم ولی نمیتونم تحملش کنم واقعا الان مغزم درد میکنه چون چن دقیقه تلفنی حرف زدیم وای دارم روانی ...

خب تلفونو جواب نده کلا فعلا باهاش سرد برخورد کن تا قطع رابطه کنی باهاش

دوست من بااینکه درب و داغونه خودشو از همه سر میدونه اعتماد ب سقفه فقط..فقط ادعاست خانوادش بدرد نخورن ...

دقیقا دوست منم همینطور بود 

از وقتی رابطم رو باهاش قطع کردم آرامش دارم

حتی اعتماد به نفسم هم رفته بالا تو این حد دوستی باهاش بهم آسیب زده بود

خب تلفونو جواب نده کلا فعلا باهاش سرد برخورد کن تا قطع رابطه کنی باهاش

ببین رابطمو خیلی خیلی زیاد باهاش کم کردم قبلا هروز حرف میزدیم الان شاید هفته ای یکبار

هفته ای یکبارم اعصابم رو بهم میریزه

ازت سفته هم داره ؟ من موندم اگه حسوده چه جوری بهت پول قرض داده 

ارتباطت کم کن با این حال میخوای پولش رو بدی دیگه پس مجبور نیستی همچنان باهاش رفت آمد کنی 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

عزیزم تاپیک قبلیت گفتی ۲۷ روزه دعا گرفتی منم ۲۴ روزه گرفتم برا برگشت طرفم هنوز نتیجه نگرفتم هروقت نتیجه گرفتی به منم بگو لطفا یکم امیدوار شم قطع امید کردم😢

کاربری دست دونفره...
عزیزم تاپیک قبلیت گفتی ۲۷ روزه دعا گرفتی منم ۲۴ روزه گرفتم برا برگشت طرفم هنوز نتیجه نگرفتم هروقت نت ...

حتما میگم 

دوس پسرت چن وقته رفته؟  از وقتی دعا گرفتی حال خودت چه جوریه