2777
2789
عنوان

از دوستم متنفررررم روانمو بهم میریزه وقتی باهاش حرف میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از وقتی دعا گرفتم حالم خوب شده ولی برنگشته ب دعا نویس زنگ زدم گف برمیگرده ..نمیدونم ک

منم امروز پیامش دادم گفت شب برات سرکتاب میگیرم فردا پیام بده نتیجه رو بگم بعضیا اینجا میگفتن تا ۴۰ روزم طول میکشه نمیدونم

کاربری دست دونفره...
منم امروز پیامش دادم گفت شب برات سرکتاب میگیرم فردا پیام بده نتیجه رو بگم بعضیا اینجا میگفتن تا ۴۰ ر ...

وآلا ب من گف دعا میتونه اثرش برا همیشه بمونه 

برام سرکتاب باز کرد گف کسی تو زندگیش نیس دعا روش اثر گذاشته بیقراره ولی برمیگرده گف کی برمیگرده گف معلوم نیس

وآلا ب من گف دعا میتونه اثرش برا همیشه بمونه برام سرکتاب باز کرد گف کسی تو زندگیش نیس دعا روش اثر گذ ...

من پرسیدم اثر طلسم تا کی میمونه گفت تمام طلسم ها تا یکسال تاثیر دارن بعد باید تمدید کنی بعد به من گفت که یه طلسم دیگم روشه باطلش کرد🤦‍♀️من میدونم اون زنی که تو زندگیشه براش گرفته،جدی گفت معلوم نیست کی اثر کنه به منم همین گفت،خب تا کی ما میتونیم صبر کنیم😪

کاربری دست دونفره...