2777
2789
عنوان

چقد سخته بچه کلاس اولی داشته باشی

169 بازدید | 19 پست

پسرم اول ابتداییه معلمش میگه اوایل خیلی زرنگ بود یک ماهه افت کرده عاشق ریاضیه ولی املا و فارسی علاقه نداره املا رو اصلا نمیتونه از حفظ بنویسه روزا کلا گوشی بازی میکنه نمی‌دونم چجوری از گوشی سرد کنم رو درساش کار کنم؟ مشقاشو مینویسه هر شب باید املا بگیم ک با هزار بدبختی مینویسه اونم از حفظ نمیتونه همش گیر میکنه معلم خصوصی میخوام بگیرم یبار بردیم پیش معلم خصوصی گفت خیلی زرنگه و تیزهوشه و چون روابط عمومی شم خوبه تعجب کرده بود ک چقد خوب گرم گرفت قرار بود هفته پیش خبر بده ک نیاز به معلم خصوصی داره و باید روش کار کنه یا ن هنوز خبری نشد به شوهرم میگم خودت خبر بگیر قراره فردا بهش زنگ بزنه ولی چجوری خودمم رو درساش کار کنم؟ اصلا روحیه ندارم احساس میکنم خودمم تو درساش موندم خیلی چیزارو بلد نیستم چجوری یادش بدم یه روزم یه روزه نمیخوام تنبل بشه از یه طرفم آنلاین شاپ دارم ذهنم درگیره کار و قسط و بدهیه شوهرم بیکاره اعصابم بهم میریزه ک نمیتونم رو درس پسرم تمرکز کنم😢😓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی تو داری کار میکنی شوهرت بیکاره یعنی درس بچه با اونه مگه از چی ساخته شدی زن؟ 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سخت نگیر فقط تایم گوشی رو کم کن.همه بچه ها خوندن و نوشتن یاد میگیرن

دختر کلاس اولی من اصلا گوشی دست نمیگیره.خودم گوشیم بازی نداره فقط رو گوشی باباش بازی داره که اونم همش سرکاره مگه روز جمعه بتونه نیم ساعت بازی کنه

تحربه من 

اوایل خیلی دعوا میکردم و حتی متم حسابی از درس و املا متنفر شد تمام املاهاش نیاز ب تلاش بیشتر

چندوقت فقط بازی میکنیم اون ب من املا میگه همه رو غلط مینویسم ادعا میکنم درسته اون غلطم و‌میگیره و‌میخنده من بهش املا میگم غلط بنویسه هی باهاش شوخی میکنم 

ی چهارشنبه پنجشنبه جمعه کامل ترکیبات تمرین کردم ی با آ میشه یا ب با آ میشه با میگفتیم مینوشیتیم انقدررررر ترکیب آ کار کردیم بدون بگم با بنویس مینوشت با بدون بگه ب با آ

خیلییییی خوب شد املاش 

س برگه امتیاز داره هر۱۰بار املای خوب تو خونه ی جایزه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
وقتی تو داری کار میکنی شوهرت بیکاره یعنی درس بچه با اونه مگه از چی ساخته شدی زن؟

مامانمم همینو میگه میگم همه مامانا با بچه درس کار میکنن ولی راس میگی وقتی بیکاره چرا نکنه ولی خیلی عصبی میشه سر پسرم داد میزنه دارم متلاشی میشم از بار مسولیتای زندگی 😓

منم دخترم کلاس اوله ، بخاطر داروهایی ک میخوره یادگیریش ضعیفه ، زود یادش میره ترکیبا رو

معلم خصوصی گرفتم هفته ایی یه تومن  از نظر مالی هم زیاد خوب نیستیم 😓😓😓منم از نظر روحی بهم ریختم  دلم میخواد فقط این روزا بگذره 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
مامانمم همینو میگه میگم همه مامانا با بچه درس کار میکنن ولی راس میگی وقتی بیکاره چرا نکنه ولی خیلی ع ...

خودشو راحت کرده باهاش حرف بزن بگو سرش داد بزنی یاد نمیگیره باید حوصله کنی اگرم نمیتونی برو کار کن خرجمون رو دربیار خودم باهاش کار میکنم 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
تحربه من اوایل خیلی دعوا میکردم و حتی متم حسابی از درس و املا متنفر شد تمام املاهاش نیاز ب تلاش بیشت ...

من خودم سر در نمیارم از درساش خیلی سخته ترکیب و نشانه اینا پسرم با ذوق کتاب شو نشون داد ک نشونه هارو نگا کن از اول بخون بلد نبودم بخونم عصبی شد میدونم بچه م بلده و زرنگه من بلد نیستم تنبلش میکنم خیلی خودمو سرزنش میکنم 

پسر منم کلاس اول هستش ولی طفلک همکاری میکنه فقط از شدت زیادی تکالیف من میخوام گریه کنم مدرسه غیر انتفاعی هستش انقدر تکلیف میگن یعنی وقت سرخاروندن نمیمونه

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
منم دخترم کلاس اوله ، بخاطر داروهایی ک میخوره یادگیریش ضعیفه ، زود یادش میره ترکیبا رومعلم خصوصی گرف ...

منم میخوام این روزا بگذره ولی پسرم میخوام شاگرد اول باشه سر خورده نشه خیلی باهوشه بخاطر کم کاریه ما تنبل میشه خیلی احساس بی عرضگی میکنم 

من خودم سر در نمیارم از درساش خیلی سخته ترکیب و نشانه اینا پسرم با ذوق کتاب شو نشون داد ک نشونه هارو ...

ببخشید حتس اگ سواد ابتدایی داشته باشید هم‌میت‌ونیدسخت نیست ک ترکیب ها 

وقتی تایپ میکنید یعنی سواد دارین دیگ متوجه نمیشم

چون‌ت کیبا چیزی نیست ک

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خودشو راحت کرده باهاش حرف بزن بگو سرش داد بزنی یاد نمیگیره باید حوصله کنی اگرم نمیتونی برو کار کن خر ...

کاش به همین راحتی بود من میگفتم اونم میگفت چشم میرم کار میکنم اگه اینطوری بود ک ۸ سال کار نمیکردم 

پسر منم کلاس اول هستش ولی طفلک همکاری میکنه فقط از شدت زیادی تکالیف من میخوام گریه کنم مدرسه غیر انت ...

دولتیم همینه خیلی تکلیف میگن مخصوصا چهارشنبه تا شنبه ک تعطیلن کلی مشق میگن چه وضعشه آخه