2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم با اینکه نماز خونه ولی سحر و جادو میکنه مادرمو🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 7071 بازدید | 186 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا من هرچی به ظاهر مومن دیدم بیشتر دست تو اینکارها دارن ....صدای اذان را بلند تو خونتون پخش کنید ...

طرف ۳۰روزاول محرم روضه ومجلس داره ۳۰روزصفرهم ازروضه ومجالس جمع نمیشه بعدبه راحتی به منی که مانتویی هستم به جرم چادرنداشتن تهمت هر زه بودن زده اونم پشت سرم،،خواهرش که باحجابش واداهاش ک و ن عالموپاره کرده به راحتی همه روقضاوت میکنه وجوری دل میشکونه که باورنکردنیه اگه ازدورببینی اینارو میگی پیغمبرن😏😏من خودم مذهبی هستم ولی ایناافراطی وبی دینن به نظرم طفلی امام حسین وائمه که ایناباچسبیدن بهشون خودشونو بالامیکشن😔

من خودم توی این زمینه از بچگیم زمینه داشتمو‌دارم . ب جد میگم آخونده فریبتون داده . از حالا ب بعد هم بدتر خواهید شید شدید . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
من موندم چیکار کنم رفتیم پیش همون اخونده گفت من باطلش کردم ولی میبینه اثر نداره ذکر هارو میده دست دی ...

برید حرم امام رضا اونا مث سگ از امام رضا میترسن

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

من موندم چیکار کنم رفتیم پیش همون اخونده گفت من باطلش کردم ولی میبینه اثر نداره ذکر هارو میده دست دی ...

این استاد خودشو می‌خواد برای باطلش بعدش شاید طلسم دفینه ای براتون نوشته باشه که باید با موکل باطل بشه اونم موکل رحمانی آیت الله نمی تونه طلسم باطل کنه

«شاهی بدون کلاه»