2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم با اینکه نماز خونه ولی سحر و جادو میکنه مادرمو🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 7105 بازدید | 188 پست
پرسیدم میتونید بگید کی گفت از فامیل درجه یک هست گفت اسم فامیل هاتون رو بگید من بهتون میگم کدوم از بی ...

همون بایدازاینا ترسید .منم کسی که نمازخون چادری بود طلسم واسم کرده بود که خودم خودمو بکشم مثل دیونه ها شده بودم وای شاید باورنکنید هروقت یادش میوفتم موهای تنم سیخ میشه. حس میکردم یک نفر پیشمه وهرچی انرژی منفی بهم میده وحس ترس داشتم ازش.شبا تا میخواست تاریک بشه میترسیدم . منی که از تاریکی وتنهایی نمیترسیدم .مثل سگ میترسیدم تا شب میشد. حتی حس میکردم اون کسی که حس میکنم کجا وایمیسه نگام میکنه. اون قسمت خونه میترسیدم مثل سگ .وای حسش میکردم .همش افسرده ناامید میخاستم خودمو بکشم. یه سزی بلندشدم چاقوبرداشتم خودمو بکشم چشمم افتاد به بچم که1سالش بود گریه کردم گفتم خدایا چرا من اینجوری شدم چرا 😭 اخر سرکتاب باز کردم یکی بهم گفت مادرو دختری طلسمت کردن که خودت باپای خودت از زندگیت بری .طلسم افسردگی مرگ  کردن.

مثل دیونه ها. با بدبختی باطلش کردم. خدالعنتشون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون بهتر ک اعتقاد نداری، منم از وقتی این تحربه رو دیدم اعصابم خورد شده، میگم کاشکی برگردم به قبل شن ...

دقیقا منم بیشتر بخاطر همین موضوع اصلا اصلا نمیخوام‌ بهش فکر کنم 

حتی اگر دعا و جادو واقعیت نداشته باشه از ذات خراب کسایی ک دعا میگیرن میترسم . واقعا ادمای ترسناکی هستن

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

خانواده شوهر منم همینن‌. ی تار موشونو کسی ندیده ولی امان از سحر و جادوهاشون

اینا مذهب نیس عزیزم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خانواده شوهر منم همینن‌. ی تار موشونو کسی ندیده ولی امان از سحر و جادوهاشون

اگه مذهبی بودن باید میدونستن اینکار حرومه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ولی اکثر دعانویسا نمیگن طرف کیه شاید اشاره ای کنند

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

خاک تو سرش کنم نمازش ب کمرش بزنه اینکارش شرکه

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اتفاقا فقط آدمایی که اهل نماز و قرآنن میرن سراغ این موارد، اونایی که ادعای اسلام پرستی و دارن، وگرنه آدمی که اهل این چیزا نیس، خب طبیعتا اصلا اعتقادی نداره که بخواد وارد این مسائل شه.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍