من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شوهر خاهرشوهرش تو اینستا بهش پیام میده ک میخام چیزهایی از خانواده شوهرت بهت بگم اینم از روی بچگی میاد پیام بده شوهرم داره میاد الان پیام نده اشتباهی میفرسته برای شوهرش..گویا شوهرشم شکاکه
عزیزم ایشون که خوبه طرف کار زندگیش ول کرده دویست صحفه کامنت گذاشته برای طرف طوری برای یه غریبه ای که نمیشناسه ابراز نگرانی کرده که برلی بچه های خودش نمیکنه
و یه مشت روانی که در جواب اونایی که سعی می کردن بهشون بفهمونن فیکه جدی نگیرن حمله می کردن و فحش میدادن اینجا واقعا عجیبه 😐🤦♀️
در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمیشود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.
😂😂😂خوب هرکسی نظر خودش ودارهیادم اینجا یه مدت مردم گریه زاری میکردن برای گلبهارتو تاپیک های این وا ...
این عده ای که من دارم بهت میگم اصلا اعتقادی به نظر مخالف ندارن 😂 به نظرم کلا مشکل دارن من درک شون میکنم فشارهای روانی که توی خانواده و از طرف شوهرشون می بینن میان الکی دعوا میندازن و سر کاربرای دیگه خالی میکنن
در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمیشود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.