2777
2789

تاپیکاش تعطیل شد دیروز تاحالام پیامی نزاشت باردار هم بود یعنی چیشده

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

نمیدونم پربازدید ها جدی نمیگیرم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر خاهرشوهرش تو اینستا بهش پیام میده ک میخام چیزهایی از خانواده شوهرت بهت بگم اینم از روی بچگی میاد پیام بده شوهرم داره میاد الان پیام نده اشتباهی میفرسته برای شوهرش..گویا شوهرشم شکاکه

نمیدونم پربازدید ها جدی نمیگیرم

حالا همینو برو بگو جلوشون تا یه مشت مریض روحی روانی بپرن بهت و از اون طرفداری کنن 😂

کلا بعضیا باید تو حالت نادانی و حماقت خودشون باقی بمونن 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

شوهر خاهرشوهرش تو اینستا بهش پیام میده ک میخام چیزهایی از خانواده شوهرت بهت بگم اینم از روی بچگی میا ...

اینجا همه ی تاپیکا همینه برای پربازدید شدنه جدی نگیر 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

حالا همینو برو بگو جلوشون تا یه مشت مریض روحی روانی بپرن بهت و از اون طرفداری کنن 😂کلا بعضیا باید ت ...

😂😂😂خوب هرکسی نظر خودش وداره

یادم اینجا یه مدت مردم گریه زاری میکردن برای گلبهار

تو تاپیک های این واون یه چیزایی میدیدم اخرم سرکاری درومد

یا مثلا دلوین که میگفت سرطان داره یا دنیا همسرم

این شایت دروغ به خودش زیاد دیده

کلا اعتمادی به پربازدیدها ندارم😬🤭

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
شما هم زیادی جدی گرفتی

عزیزم ایشون که خوبه طرف کار زندگیش ول کرده دویست صحفه کامنت گذاشته برای طرف طوری برای یه غریبه ای که نمیشناسه ابراز نگرانی کرده که برلی بچه های خودش نمیکنه 

و یه مشت روانی که در جواب اونایی که سعی می کردن بهشون بفهمونن فیکه جدی نگیرن حمله می کردن و فحش میدادن اینجا واقعا عجیبه 😐🤦‍♀️

عزیزم ایشون که خوبه طرف کار زندگیش ول کرده دویست صحفه کامنت گذاشته برای طرف طوری برای یه غریبه ای که ...

اونارو ،باید بزاری تو حماقت خودشون بمونن 

اصلا از کجا معلوم ،کاربری دوم ،یا سومشون نباشه

😐🤷🏻‍♀️
😂😂😂خوب هرکسی نظر خودش ودارهیادم اینجا یه مدت مردم گریه زاری میکردن برای گلبهارتو تاپیک های این وا ...

این عده ای که من دارم بهت میگم اصلا اعتقادی به نظر مخالف ندارن 😂 به نظرم کلا مشکل دارن من درک شون میکنم فشارهای روانی که توی خانواده و از طرف شوهرشون می بینن میان الکی دعوا میندازن و سر کاربرای دیگه خالی میکنن 

عزیزم ایشون که خوبه طرف کار زندگیش ول کرده دویست صحفه کامنت گذاشته برای طرف طوری برای یه غریبه ای که ...

آره منم گفتم یعنی شوهرش مخصوص فیلت ر شکن روشن کرده رفته اینستا گفته میام دنبالت ک اینم اشتباهی پیام فرستاده دیدم همه گفتن یچیز عادیه و فلان..

اونارو ،باید بزاری تو حماقت خودشون بمونن اصلا از کجا معلوم ،کاربری دوم ،یا سومشون نباشه

دقیقا همینطوره 

این عده ای که من دارم بهت میگم اصلا اعتقادی به نظر مخالف ندارن 😂 به نظرم کلا مشکل دارن من درک شون م ...

ببین اینجا به من ثابت شده که هرتاپیکی بزنی مخالفتن

آره منم گفتم یعنی شوهرش مخصوص فیلت ر شکن روشن کرده رفته اینستا گفته میام دنبالت ک اینم اشتباهی پیام ...

کلا ضایع بود فیلم ترکی ساخته از خودش و یه مشت تباه تر از خودش که جدی گرفتن 😂🤦‍♀️

الان با یه کاربری دیگه تو سایته و داره به اونایی که نگرانش شدن میخنده